reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Jeszcze troszkę Was zostalo. Nic sie nie martwcie. Rozpakowane wysyłają pozytywne fluidy nierozpakowanym!! 🧚‍♀️
Bedzie dobrze!!!
Takie zmasowane wsparcie duchowe jakie Wam damy w godzinie "0" spowoduje ze dzieciaczki wyskocza raz dwa bezbolesnie w przeciągu jednej szybkiej chwilki!!!👶🤗😙🤞💪
Mamy te mooooooc!!!!!!

Ja po KTG, nic się nie dzieje , oprócz tego córcia uciekała od głowic i bawiła się w chowanego , przez co głowice jej nie łapały i ciągle nam wydłuzali badanie o 5 min , co trwało wiecznie . Mialyscie tak czasem ?

Ja się melduje jeszcze w dwupaku 39+5 :) ale załamałam się... synuś już 3930 g wazy... moja prowadząca daje mu czas do czwartku żeby wyszedł...jak nie to mam skierowanie do szpitala ze wskazaniem do cesarki 😢 Rozmawiałam z położna i ona mówiła, żeby najpierw pogadać z prowadzaca jeszcze raz, żeby najpierw spróbować wywołać, bo cięcie mogą zrobić w każdej chwili jeśli nie byłoby postępu. A chce mi dać skierowanie na cesarkę, bo w przyszłym tygodniu jakbym przenosiła to napewno będzie miał ponad 4kg..
Mam mętlik w głowie 😭

Ja po KTG, nic się nie dzieje , oprócz tego córcia uciekała od głowic i bawiła się w chowanego , przez co głowice jej nie łapały i ciągle nam wydłuzali badanie o 5 min , co trwało wiecznie . Mialyscie tak czasem ?
Misiaaa moja nie cierpi KTG i zawsze próbuje kopniaków 😁 I od razu jej wtedy tętno skacze 😁 ale jak jej wytłumaczyć że jak nie chce KTG co drugi dzień to jest jedno wyjście...? 🤷🏼‍♀️

Suzie to wiele wskazuje, że będziemy razem mieć wywoływane! Jak to mawiają "w kupie raźniej" 😂 będziemy się wirtualnie za ręce trzymać 💚

reklama
U mnie dzisiaj na wizycie też już był temat wywoływania, tak my trzy dwupaki i ten sam temat , jednak mnie temat dużego bombelka nie dotyczy , bo U mnie kruszynka. @Suzie_suzanna moje koleżanki ostatnio też rodziły dzieciaczki po 4 kilo, ale w Niemczech i nikt nie wspomniał o cesarce.

Do góry