reklama
Mdła
Fanka BB :)
Gratulacje i witamy Antosię po drugiej stronie brzucha
Dobra...to odliczamy ile Dziewczyn jeszcze w dwupakach?
Melduję się jako pierwsza! I wciąż oczekuję
Dobra...to odliczamy ile Dziewczyn jeszcze w dwupakach?
Melduję się jako pierwsza! I wciąż oczekuję
Mdła
Chyba zdecydowanie więcejMelduję się jako druga 39,3tc
Jakoś tutaj ostatnio mało dwupaków aaktywnych, czyżby więcej już było rozpakowanych?
Ja zaledwie 40+6
Mystic87
Gratulacje!!!! Wreszcie razem w ramionachDziewczyny meldujemy się z Antosią urodzoną 20.08.20 o godz 11.15, 3740 55cm
Jesteśmy już w domu, pierwsze dwa dni rozkrecałyśmy laktację, w 3 dobę już był nawał, teraz dochodzimy już do współpracy
Mystic87
Jeszcze troszkę Was zostalo. Nic sie nie martwcie. Rozpakowane wysyłają pozytywne fluidy nierozpakowanym!!
Bedzie dobrze!!!
Takie zmasowane wsparcie duchowe jakie Wam damy w godzinie "0" spowoduje ze dzieciaczki wyskocza raz dwa bezbolesnie w przeciągu jednej szybkiej chwilki!!!
Mamy te mooooooc!!!!!!
Bedzie dobrze!!!
Takie zmasowane wsparcie duchowe jakie Wam damy w godzinie "0" spowoduje ze dzieciaczki wyskocza raz dwa bezbolesnie w przeciągu jednej szybkiej chwilki!!!
Mamy te mooooooc!!!!!!
Suzie_suzanna
Ja się melduje jeszcze w dwupaku 39+5 ale załamałam się... synuś już 3930 g wazy... moja prowadząca daje mu czas do czwartku żeby wyszedł...jak nie to mam skierowanie do szpitala ze wskazaniem do cesarki Rozmawiałam z położna i ona mówiła, żeby najpierw pogadać z prowadzaca jeszcze raz, żeby najpierw spróbować wywołać, bo cięcie mogą zrobić w każdej chwili jeśli nie byłoby postępu. A chce mi dać skierowanie na cesarkę, bo w przyszłym tygodniu jakbym przenosiła to napewno będzie miał ponad 4kg..
Mam mętlik w głowie
Mam mętlik w głowie
Mdła
Misiaaa moja nie cierpi KTG i zawsze próbuje kopniaków I od razu jej wtedy tętno skacze ale jak jej wytłumaczyć że jak nie chce KTG co drugi dzień to jest jedno wyjście...?Ja po KTG, nic się nie dzieje , oprócz tego córcia uciekała od głowic i bawiła się w chowanego , przez co głowice jej nie łapały i ciągle nam wydłuzali badanie o 5 min , co trwało wiecznie . Mialyscie tak czasem ?
Suzie to wiele wskazuje, że będziemy razem mieć wywoływane! Jak to mawiają "w kupie raźniej" będziemy się wirtualnie za ręce trzymać
reklama
misiaaa95
U mnie dzisiaj na wizycie też już był temat wywoływania, tak my trzy dwupaki i ten sam temat , jednak mnie temat dużego bombelka nie dotyczy , bo U mnie kruszynka. @Suzie_suzanna moje koleżanki ostatnio też rodziły dzieciaczki po 4 kilo, ale w Niemczech i nikt nie wspomniał o cesarce.