reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Jeszcze troszkę Was zostalo. Nic sie nie martwcie. Rozpakowane wysyłają pozytywne fluidy nierozpakowanym!! 🧚‍♀️
Bedzie dobrze!!!
Takie zmasowane wsparcie duchowe jakie Wam damy w godzinie "0" spowoduje ze dzieciaczki wyskocza raz dwa bezbolesnie w przeciągu jednej szybkiej chwilki!!!👶🤗😙🤞💪
Mamy te mooooooc!!!!!!

Ja po KTG, nic się nie dzieje , oprócz tego córcia uciekała od głowic i bawiła się w chowanego , przez co głowice jej nie łapały i ciągle nam wydłuzali badanie o 5 min , co trwało wiecznie . Mialyscie tak czasem ?

Ja się melduje jeszcze w dwupaku 39+5 :) ale załamałam się... synuś już 3930 g wazy... moja prowadząca daje mu czas do czwartku żeby wyszedł...jak nie to mam skierowanie do szpitala ze wskazaniem do cesarki 😢 Rozmawiałam z położna i ona mówiła, żeby najpierw pogadać z prowadzaca jeszcze raz, żeby najpierw spróbować wywołać, bo cięcie mogą zrobić w każdej chwili jeśli nie byłoby postępu. A chce mi dać skierowanie na cesarkę, bo w przyszłym tygodniu jakbym przenosiła to napewno będzie miał ponad 4kg..
Mam mętlik w głowie 😭

Ja po KTG, nic się nie dzieje , oprócz tego córcia uciekała od głowic i bawiła się w chowanego , przez co głowice jej nie łapały i ciągle nam wydłuzali badanie o 5 min , co trwało wiecznie . Mialyscie tak czasem ?
Misiaaa moja nie cierpi KTG i zawsze próbuje kopniaków 😁 I od razu jej wtedy tętno skacze 😁 ale jak jej wytłumaczyć że jak nie chce KTG co drugi dzień to jest jedno wyjście...? 🤷🏼‍♀️

Suzie to wiele wskazuje, że będziemy razem mieć wywoływane! Jak to mawiają "w kupie raźniej" 😂 będziemy się wirtualnie za ręce trzymać 💚

reklama
U mnie dzisiaj na wizycie też już był temat wywoływania, tak my trzy dwupaki i ten sam temat , jednak mnie temat dużego bombelka nie dotyczy , bo U mnie kruszynka. @Suzie_suzanna moje koleżanki ostatnio też rodziły dzieciaczki po 4 kilo, ale w Niemczech i nikt nie wspomniał o cesarce.

Do góry