U
użytkownik 195
Gość
Moja kolejna wizyta 30 grudniaA jaki termin ostatniej miesiączki? Dopisuję Cię do listy wizytowej na innym wątku
Dziewczyny jeżeli macie terminy wizyt, proszę podawajcie trzeba uzupełnić listę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja kolejna wizyta 30 grudniaA jaki termin ostatniej miesiączki? Dopisuję Cię do listy wizytowej na innym wątku
Nie chciałabym nigdzie iśćAle chyba u nas zostaniesz, he?
2 styczeń 2020A jaki termin ostatniej miesiączki? Dopisuję Cię do listy wizytowej na innym wątku
Ja mam wizytę 18 grudnia o 10.00A jaki termin ostatniej miesiączki? Dopisuję Cię do listy wizytowej na innym wątku
Ja jak większość 17.12.A jaki termin ostatniej miesiączki? Dopisuję Cię do listy wizytowej na innym wątku
Wizyta 7 stycznia. Gdzie jest dostępna lista wizyt?
Hmm.. ja według kalkulatorów też na 16 sierpnia ale dzisiaj mam 4t4d i ostatnia @ 11 listopada. Na pewno dobrze policzyłaś wiek ciąży? [emoji848][emoji6]internetowe kalkulatory mówią o 16 sierpnia [emoji39]. Choć pierwsza ciąże przenosiłam dwa tygodnie [emoji85].
Niby dzisiaj 5t6d
Wizytę u lekarza mam we wtorek. ;-)
Hmm.. ja według kalkulatorów też na 16 sierpnia ale dzisiaj mam 4t4d i ostatnia @ 11 listopada. Na pewno dobrze policzyłaś wiek ciąży? [emoji848][
Jakaś zrąbana aplikacje mam patrząc na normalny kalendarz faktycznie tydzień wcześniej :>