reklama
Suzie_suzanna
Fanka BB :)
@agazgaga oby tak było !
Dziewczyny, jak tam się trzymacie ? Ja dzisiaj mam jeden z gorszych dni Jest raz lepiej raz gorzej
Ale zauważyłam pewna zależność jak jest upalny dzień to mój synek mniej ma ochotę na rozrabianie w brzuchu, a jak temperatura lepsza to i on bardziej aktywny czy wasze maluchy tez tak maja ?
Jutro idę na spotkanie z prywatna położna do szpitala ciekawe jak to będzie im bliżej sierpnia tym więcej emocji
Dziewczyny, jak tam się trzymacie ? Ja dzisiaj mam jeden z gorszych dni Jest raz lepiej raz gorzej
Ale zauważyłam pewna zależność jak jest upalny dzień to mój synek mniej ma ochotę na rozrabianie w brzuchu, a jak temperatura lepsza to i on bardziej aktywny czy wasze maluchy tez tak maja ?
Jutro idę na spotkanie z prywatna położna do szpitala ciekawe jak to będzie im bliżej sierpnia tym więcej emocji
Mystic87
Moj tez raz ruchliwszy a raz mniej ale przyznam ze nie zwracalam uwagi ze od pogody to zalezy heh ale cóż sie dziwic jak my sie gotujemy żywcem a co dopiero dzieci pod warstwami niczym pod kołdrą w samo lato jak dzis masz gorszy dzien to jutro bedzie lepszy dzis z rana przywitala nas paskudna burza🌩🌧@agazgaga oby tak było ! ❤
Trzymam kciuki żeby do wieczorka Ci sie poprawilo może poprawi Ci nastrój
Adunia91
U nas też zmiennie Dzisiaj mam w brzuchu meksykańska fale czyli junior w dobrym humorze Ale faktycznie jak jest bardziej gorąco to nie ma takiej ochoty na harce. Mi się coraz gorzej w nocy ułożyć do snu. Strasznie rwą mnie więzadła w podbrzuszu jak się przekręcam z boku na bok i automatycznie mnie to wybudza. Ale staram się odbić sobie w miarę możliwości drzemką w dzień Niech moc będzie z nami
Mystic87
A za Wami też lata stado komarów ????
No za mną to jak sie pokaże na dworze to mam wrażenie ze z całego miasta czarna chmura komarów zapierdziela!!!!
Nawet teraz siedze w domu i juz w przeciągu 5 minut zabilam 2!! Lampka, odstraszacze, cuda wianki a one wychodzą nie wiadomo skąd!!! Pogryziona tak jestem że szok!!!
Nie dość ze nogi puchna to bąble czerwone!!!
No za mną to jak sie pokaże na dworze to mam wrażenie ze z całego miasta czarna chmura komarów zapierdziela!!!!
Nawet teraz siedze w domu i juz w przeciągu 5 minut zabilam 2!! Lampka, odstraszacze, cuda wianki a one wychodzą nie wiadomo skąd!!! Pogryziona tak jestem że szok!!!
Nie dość ze nogi puchna to bąble czerwone!!!
Suzie_suzanna
Adunia91
U mnie pojedyncze egzemplarze komarów więc narazie jest spoko, ale jakieś wielgaśne Podejrzewam że to komarzyce i tutaj dopiero się to wylęga więc za wczasu zaopatrzę się w jakiś OFF. Póki co mamy siatki w oknach ale to bardziej że względu na kotazeby nie wyskoczyl
Joanulka
Podobno, ze olejek lawendowy działa cuda i mucha czyt. Komar nie siada@Mystic87 ja mam identycznie ! Wyjdę na ogród, a już za minutę obsiadają mnie rożnej wielkości komary
Wiecie może czy można się czymś psikać ? To jest nie do wytrzymania ! Nie można spokojnie nawet chwile w ogrodzie posiedzieć
reklama
Lipka
U mnie też pełno komarzyc tych wielkich. I namolnych much!!
Mnie to już coraz więcej boli. Nogi, plecy, pachwiny.
No i tej lęk przedporodowy mnie nie opuszcza. Masakra nie mogę z tego wyjść . Czasami jak sobie pomyślę o tym to normalnie ręce mam mokre i mi się źle robi. Wykończe sie. 11 lipca mam wizytę. A 15 sesję
Mnie to już coraz więcej boli. Nogi, plecy, pachwiny.
No i tej lęk przedporodowy mnie nie opuszcza. Masakra nie mogę z tego wyjść . Czasami jak sobie pomyślę o tym to normalnie ręce mam mokre i mi się źle robi. Wykończe sie. 11 lipca mam wizytę. A 15 sesję