reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

Mam to samo... 3 trymestr i są dni jak Młodej nie ma w domu, potrafię z łóżka nie wyjść... Straszne to jest.
A ja wlasnie na odwrot. Tu trzeba lezec o szyjke a tu az mnie nosi. I zaczelam czuc znowu piekne zapachy perfum i chemii 😂😂😂😂
Polecialabym z Małym na ogródek, na spacer, na zakupy wyprawke skompletować. No naprawde jak ptak w klatce ale juz z gorki pare tyg i baja bongo😂😂😂😂

reklama
A ja wlasnie na odwrot. Tu trzeba lezec o szyjke a tu az mnie nosi. I zaczelam czuc znowu piekne zapachy perfum i chemii 😂😂😂😂
Polecialabym z Małym na ogródek, na spacer, na zakupy wyprawke skompletować. No naprawde jak ptak w klatce ale juz z gorki pare tyg i baja bongo😂😂😂😂
Na kiedy masz termin? :) Aż Ci zazdroszczę, że masz tyle energii! Naprawdę :)

Oo to ten sam czas. To ile juz ma ze taki wielki????
Na ostatnim badaniu był 2 tyg do przodu z wagą. Teraz idę 8/06 i zobaczymy co lekarz powie, aż strach się bać 🤣
Super! 😄
Jedziemy taśmowo😂
Teoretycznie.
A w praktyce sie okaże. Ja syna 4 dni po terminie dopiero zobaczyłam tak więc zobaczymy...
W praktyce to wyjść może bardzo różnie, ale fajnie że tak blisko siebie jesteśmy.

A skąd jesteście dziewczyny?

Na ostatnim badaniu był 2 tyg do przodu z wagą. Teraz idę 8/06 i zobaczymy co lekarz powie, aż strach się bać 🤣

Super! 😄

W praktyce to wyjść może bardzo różnie, ale fajnie że tak blisko siebie jesteśmy.

A skąd jesteście dziewczyny?
Ooo to klusek porządny tam siedzi heh
Ja jestem ze świętokrzyskiego. Jest któraś niewiasta Moze z okolic???? Potrzyma mnie za reke???😂

reklama
Do góry