reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

No to imion na swiecie tyle ze szok😀
A my chcemy Polskie imie ale nie Antek, Kuba, Jaś, Olek i reszta z czołowek rankingow tylko takie normalne. Co myslicie o Przemku???
A może macie inne pomysly?
Przemek bardzo ładne imię! Znałam dwuch w swoim życiu, fajne chłopaki.

Ja właśnie tez muszę brać żelazo. :).

Ja mam Kacperka:) mój mały król. Teraz raczej będzie Julka :) A pokaże wam ostatnie zdjęcie usg córeczki oraz synka. Podobni ? :D
Zobacz załącznik 1120740
bardzo podobni!! Jak by nie było, te same geny 💕

reklama
@Lipka Dzieciaczki bardzo podobne 😊 jedyna różnica to nosek zadarty, śliczności ❤️
We wtorek będę błagała moja ginekolog, żeby zrobiła mi 3D 🙀 tak na to czekam...

teraz nam jeszcze wpadło imię Jeremi do głowy 🤔 jak wam się podoba ?

@Lipka Dzieciaczki bardzo podobne 😊 jedyna różnica to nosek zadarty, śliczności ❤
We wtorek będę błagała moja ginekolog, żeby zrobiła mi 3D 🙀 tak na to czekam...

teraz nam jeszcze wpadło imię Jeremi do głowy 🤔 jak wam się podoba ?
Bardzo ladnie. Jak tylko pasuje do nazwiska to warto sie powaznie nad nim zastanowic
Z tymi imionami to zawsze problem 😅 szczególnie jak się ma inne zdanie z mężem 😂
Dlatego ja wychodze z założenia ze kto sie męczy ten wybiera 😁
Mojego męża pytam ale ja koniec końców wiem lepiej hehe

@Patrycja1995 ja miałam straszne zaparcia bez żelaza 🤦🏻‍♀️ Na początku nic nie pomagało, ale zaczęłam pić rano na czczo letnia wodę z cytryna i miodem i potem szklanka kefiru z dwiema dużymi łyżkami otrębów, a wieczorem przed spaniem jeszcze raz szklanka kefiru z dwoma solidnymi łyżkami otrębów. „Odetkało” mnie po kilku dniach regularnego stosowania i odpukać do tej pory nie mam problemu :)

Witajcie dziewczynki ! Ja na wizytę idę we wtorek 😍 już się doczekać nie mogę jaki ten mój chłopczyk już duży 😊

powiedzcie mi czy imię Leon wam się podoba ? 🤔 mój mąż stara się mnie przekonać do niego. Wcześniej mi się podobało, ale teraz jak decyzja ma być podjęta to już nie wiem 😂
Jeszcze zastanawiamy się nad Kacprem 🤔
Pomóżcie Haha 😂😅

No właśnie my chcemy Leo. Ale Leon też mi się podoba, 😍 ewentualnie jeszcze Oliwier, Igor, Ksawery i Marcel.

Dziewczyny w czwartek 21.05 o godz 18 poloznamama.pl Pani Ania Majda-Sandomierska poprowadzi live na temat ciąży i karmienia piersią. Udział w live to cegiełka 25 zł, która leci na leczenie malutkiej Hani Łączkowskiej, która zbiera pieniądze na najdroższy lek świata. Brakuje jeszcze 8 mln zł.
Webinar odbywa się w ramach tygodnia Dzien Mamy z Hania.
Wpłaty za webinar podpisane swoim imieniem i nazwiskiem wpłacamy na konto Hani Link do: Dzień Matki

i dodajemy się do grupy webinar z położnamamama: Link do: Zaloguj się do Facebooka | Facebook

W tym tygodniu na stronie licytacji Hanii na Facebooku odbywa się mnóstwo licytacji i konkursów, w ktorych można wygrać/wylicytowac konsultacje online z doradcami chustonoszenia, chusty i akcesoria do noszenia dzieci, kosmetyki, biżuterię, gadżety dla dzieci i niemowląt Link do: Licytacje dla Hani Łączkowskiej

Załączniki

• received_2637071966581619.jpeg
    received_2637071966581619.jpeg
    89,1 KB · Wyświetleń: 40
  • received_2884175131651039.jpeg
    received_2884175131651039.jpeg
    629,3 KB · Wyświetleń: 37
Ostatnia edycja:
Hej Dziewczyny! :)
Chciałam podpytać czy któraś z Was miała usg 4d? Czy polecacie? Jaki jest najlepszy czas na jego robienie? Do 30tygodnia, czy wcześniej?
Dajcie znać :)

Hej Dziewczyny! :)
Chciałam podpytać czy któraś z Was miała usg 4d? Czy polecacie? Jaki jest najlepszy czas na jego robienie? Do 30tygodnia, czy wcześniej?
Dajcie znać :)

Hej ! Ja jutro idę na wizytę :) będę właśnie pytać o to moja ginekolog, bo marze żeby właśnie zrobić to usg :) specjalnie przy pierwszym dziecku 😊
Dam Ci znać co mnie powiedziała 😊

reklama
Do góry