reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

Jak dla mnie imię Leon super! Jak nie możecie się zdecydować to proponuje zrobić listw imion i wspólnie wybrać to które oboje na liście zapiszecie. Ostatecznie losowanie- my tak zrobiliśmy, bo nie mogliśmy się zdecydować. I mamy już wybrane imię, które w prawdzie było naszym pierwszym pomysłem, a losowanie tylko potwierdziło ze to, to. Choć ostatnio mieliśmy lekkie wątpliwości czy aby nie zrobimy dziecku krzywdy.
A zdradzisz co to za imie?

reklama
Hugo 💙
Musieliśmy wybrać imię międzynarodowe bo nie mieszkamy w Polsce i dużo podróżujemy.
Kolezanki z pracy corka tez tak dała bo sie kreca miedzy pl a światem . A druga nathaniel.
Teraz to sama widzisz ze sie imiona wymieszaly i śmieszkuje sie z normalnych jak Janusz czy Grażyna, Sebastian . Brajanki , Dzesiki juz sie nudzą.
Jak Hugo wam się podoba to nie ma co patrzeć na nikogo tym bardziej w Pl bo u nas wiadomo jak jest. Nie dogodzisz. Mamy Samuela w okolicy i jakos sie przyzwyczaili ludziska

Kolezanki z pracy corka tez tak dała bo sie kreca miedzy pl a światem . A druga nathaniel.
Teraz to sama widzisz ze sie imiona wymieszaly i śmieszkuje sie z normalnych jak Janusz czy Grażyna, Sebastian . Brajanki , Dzesiki juz sie nudzą.
Jak Hugo wam się podoba to nie ma co patrzeć na nikogo tym bardziej w Pl bo u nas wiadomo jak jest. Nie dogodzisz. Mamy Samuela w okolicy i jakos sie przyzwyczaili ludziska
Dokładnie! Nikt w rodzinie niewie, jak będzie się nasz syn nazywał. Chcemy uchronić się od zbędnych komentarzy. Imię dziecka poznają wraz z waga i długością urodzeniowa 😂

Dokładnie! Nikt w rodzinie niewie, jak będzie się nasz syn nazywał. Chcemy uchronić się od zbędnych komentarzy. Imię dziecka poznają wraz z waga i długością urodzeniowa 😂
No to imion na swiecie tyle ze szok😀
A my chcemy Polskie imie ale nie Antek, Kuba, Jaś, Olek i reszta z czołowek rankingow tylko takie normalne. Co myslicie o Przemku???
A może macie inne pomysly?

Hej dziewczyny.
Leon jest ok! Bardzo przyjemne imię i zdrobnienie polskie jest bardzo ładne 👍😜👍

Przemkiem sama miałam być... 😂

Z międzynarodowymi imionami zawsze trudno wszystkim dogodzić! Ale znajomi mają Mieszka i z większą otwartością się spotkali w UK niż w Polsce 🤷🏼‍♀️ nie dogodzisz! Nie ma co się przejmować. Mnie się osobiście podoba Hugo!

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny.
Leon jest ok! Bardzo przyjemne imię i zdrobnienie polskie jest bardzo ładne 👍😜👍

Przemkiem sama miałam być... 😂

Z międzynarodowymi imionami zawsze trudno wszystkim dogodzić! Ale znajomi mają Mieszka i z większą otwartością się spotkali w UK niż w Polsce 🤷🏼‍♀️ nie dogodzisz! Nie ma co się przejmować. Mnie się osobiście podoba Hugo!
Heheh no to zaskoczyłaś rodzicow😂😂😂
A ja mam sasiadke Ariane. Nigdzie nie wyjeżdżają. Ale najlepsze jest to ze sasiedzi i tak wolaja Adrianka😁😁😁
Widać po minie jej mamy ze ją to troche irytuje ale coz...
A z kolei tez taka sytuacja byla ze inna sasiadka nie wiedziala jak dac corce na imie i spytala przypadkiem mojego brata bo sie napatoczyl co mu sie podoba. A on gamoń wyklepał ze on z żoną to dla corki by Ola chcieli. I wyobrazcie sobie ze tak dala swojej!!!

reklama
Ja właśnie tez muszę brać żelazo. :).
@Patrycja1995 ja miałam straszne zaparcia bez żelaza 🤦🏻‍♀️ Na początku nic nie pomagało, ale zaczęłam pić rano na czczo letnia wodę z cytryna i miodem i potem szklanka kefiru z dwiema dużymi łyżkami otrębów, a wieczorem przed spaniem jeszcze raz szklanka kefiru z dwoma solidnymi łyżkami otrębów. „Odetkało” mnie po kilku dniach regularnego stosowania i odpukać do tej pory nie mam problemu :)

Witajcie dziewczynki ! Ja na wizytę idę we wtorek 😍 już się doczekać nie mogę jaki ten mój chłopczyk już duży 😊

powiedzcie mi czy imię Leon wam się podoba ? 🤔 mój mąż stara się mnie przekonać do niego. Wcześniej mi się podobało, ale teraz jak decyzja ma być podjęta to już nie wiem 😂
Jeszcze zastanawiamy się nad Kacprem 🤔
Pomóżcie Haha 😂😅
Ja mam Kacperka:) mój mały król. Teraz raczej będzie Julka :) A pokaże wam ostatnie zdjęcie usg córeczki oraz synka. Podobni ? :D
Polish_20200515_181936171.jpg

Do góry