reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

A ja mam wrażenie że to nie będzie kwestia kilku tygodniu, a miesięcy. Damy radę 🙂 nasze babcie bez badań też rodziły zdrowe dzieci 😉 ale mimo wszystko lampka z tyłu głowy się świeci i obawy są co to dalej będzie.
A tymczasem u mnie dziś słonecznie więc miłego dnia dziewczyny 🙂🤩

reklama
Dziewczyny a co z badaniami prenatalnymi?
Ja mam zaplanowane na początek przyszłego tygodnia, ale mam bardzo mieszane uczucia..

Witam się i ja, poniedziałkowo...
U nas słonecznie, zdążyłam wstać przed wszystkimi, żeby w spokoju posprzątać. I od 9 zaczynam pracę z domu od jakichś spotkań online..
Nie wiem jak u Was, ale odkąd wszyscy moi chłopacy są w domu, szlag mnie trafia bo tylko chodzę i za nimi sprzątam :eek::eek: mam wrażenie, że gdzie się nie ruszą to robią jakiś armagedon. :baffled::confused:
Dziwne to wszystko, nie sądziłam że za mojego życia pojawi się taka epidemia.
Ostatnio moja mama była u lekarza, który powiedział jej że prawdziwa masakra nadejdzie dopiero w okolicy połowy kwietnia.. strach się bać :growl:

Nasza Hania od rana szaleje. Kopie mnie tak mocno, że przez chwilę zastanawiałam się czy nie chce mi czegoś powiedzieć:unsure:

Ja mam połówkowe 24 marca u innego lekarza, na które miałam pójść z mężem bo moja gin nietoleruje tatusiów przy badaniu i jak na razie jest informacja, że wizyty bez osób towarzyszących... Jest mi przykro bo czekaliśmy żeby razem posłuchać serduszka i zobaczyć co u dzidzi i nici... :-( ale mam nadzieję, że połówkowych mi nie odwoła.

Dziewczyny a co z badaniami prenatalnymi?
Ja mam zaplanowane na początek przyszłego tygodnia, ale mam bardzo mieszane uczucia..

Sama się zastanawiam, ja mam zaplanowane na 2 kwietnia i mam obawy... 😕

I też Was witam z rana 🙃 Ja swój dzień zaczynam od badań krwi, lecę póki otwarte, skoro mówicie, że u Was pozamykali 😉

Może da się nagrać na płytę badania? Ja mam jutro połówkowe i za 80zl mogę właśnie taką opcję kupić, bo męża też nie będzie na badaniach [emoji20]
Ja mam połówkowe 24 marca u innego lekarza, na które miałam pójść z mężem bo moja gin nietoleruje tatusiów przy badaniu i jak na razie jest informacja, że wizyty bez osób towarzyszących... Jest mi przykro bo czekaliśmy żeby razem posłuchać serduszka i zobaczyć co u dzidzi i nici... :-( ale mam nadzieję, że połówkowych mi nie odwoła.

Dziewczyny odwołali mi wizytę 😤😤😭😭😭.
Dzień dobry. Ze względu na zagrożenie epidemiologiczne wizyty dr Mellera w tym tygodniu są odwołane. za powstałe utrudnienia przepraszamy. Pozdrawiamy, Centrum Medyczne Ułańska.

Ale przecież będzie coraz gorzej 😱😱😱😱😱

reklama
Do góry