reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

Dzięki za wsparcie dziewczyny [emoji813]️!!
A czy myślałyście już nad imionami? Bo chyba nie każda się pochwaliła albo mi umknęło. My już mamy wybrane i tak z ciekawości czytam w internecie przykładowe imiona [emoji23]

Niestety nie mamy jeszcze wybranego imienia i nie możemy się dogadać w tej kwestii [emoji85]

Ostatnia edycja:
reklama
Ja też panikowalam że mam za mały brzuch a byłam nastawiona na ogromny bo mama w 3 ciazach już w 6 msc myla naczynia bokiem. Dopiero teraz zaczyna mi rosnac(20tc) 🤭 chociaż jak w pracy nosze polar firmowy to nic jeszcze za bardzo nie widać. A to malutka jesteś 😋🥰 a wzrostu ile masz? Ja też jakoś dopiero 3,4 kg na plusie. To chyba malo
Wzrostu mam 163cm 😉 Moja mama mówi że jak się urodziłam to taka malutka kruszynka byłam 😂 może moja też taka malusia będzie po mnie po prostu 🙈
Niestety nie mamy jeszcze wybranego imienia i nie możemy się domagać w tej kwestii [emoji85]
Jeszcze macie trochę czasu, więc na pewno się dogadacie 😀 Mój to w sumie postawił na mój pomysł i tak już zostało ♥️👍🏻

W 13 tc mieliśmy genetyczne badania i lekarz stwierdził że będzie to chłopczyk, natomiast w srode bylam na kontroli bo mam ciśnienie raz wysokie raz niskie wiec jestem pod stałą kontrola i częściej muszę być, tym razem nam powiedział że nie potwierdza raz jeszcze czy to chłopczyk.. wiec nie wiem teraz tak na 200% Natomiast jesli bedzie chłopczyk- Antoś a jeśli byłaby dziewczynka- Oliwia :) nie mam jeszcze nic kupionego i chyba dobrze,dopoki nie bedzie pewności jaka płeć, a zdrowie ważniejsze :)
Czyli wszystko się jeszcze okaże i masz rację - płeć jest najmniej ważna, ważne jest zdrowie😊 Piękne imiona ♥️ ja tez nic nie kupuję, bo różnie to bywa 😉 choć oglądam się za wózkami już u szukam tego odpowiedniego 😀

Czyli wszystko się jeszcze okaże i masz rację - płeć jest najmniej ważna, ważne jest zdrowie😊 Piękne imiona ♥ ja tez nic nie kupuję, bo różnie to bywa 😉 choć oglądam się za wózkami już u szukam tego odpowiedniego 😀
Tez oglądam na roznych stronach co i jak czy pytam rodzinki. Ale najlepiej chyba stacjonarnie podjechac do sklepu i zobaczyc na zywo. To moje zdanie :) Aczkolwiek teraz panuje ten wirus,wiec pozostaje zostac w domku. Hehe dziękujemy, nie moglismy sie dogadac co do imion ale w koncu nam sie udało ;d także po wszystkim myślę,że na spokojnie wszystko sie ogarnie i zacznę kupować :) A tak wgl jak sie czujesz ?

Tez oglądam na roznych stronach co i jak czy pytam rodzinki. Ale najlepiej chyba stacjonarnie podjechac do sklepu i zobaczyc na zywo. To moje zdanie :) Aczkolwiek teraz panuje ten wirus,wiec pozostaje zostac w domku. Hehe dziękujemy, nie moglismy sie dogadac co do imion ale w koncu nam sie udało ;d także po wszystkim myślę,że na spokojnie wszystko sie ogarnie i zacznę kupować :) A tak wgl jak sie czujesz ?
Też chyba jestem tego zdania, w internecie to zawsze wszystko pięknie, ładnie, więc najlepiej podjechać i zobaczyć na żywo 😀 Ja w sumie dobrze, przeziębienie minęło na szczęście. W poniedziałek idę zrobić badania, odczyn coombsa 🤔 A Ty jak się czujesz? 😉

Też chyba jestem tego zdania, w internecie to zawsze wszystko pięknie, ładnie, więc najlepiej podjechać i zobaczyć na żywo 😀 Ja w sumie dobrze, przeziębienie minęło na szczęście. W poniedziałek idę zrobić badania, odczyn coombsa 🤔 A Ty jak się czujesz? 😉
Dokladnie, racja :d
Wszystko Oki , podbrzusze mnie ciągnie tylko , czuje sie pełna wrecz haha

Ja się właśnie obudziłam. W nocy złapał mnie okropny skurcz w stopie że az sie skrzywilam i nie mogłam wytrzymać i pierwsza myśl "jak porodowe też tak bolą to ja dziękuję". 😁 Teraz czas na kawkę a potem to chyba do lasu pojde się przejść bo najbezpieczniej. Zawsze lubilam sobie pojechać na molo w Sopocie albo do Gdańska ale już lepiej unikać skupisk. Ale okropny okres nastał. Mam nadzieję że szybko minie. 😒

reklama
U nas jeśli chłopiec to ADAŚ[emoji170] A jeśli dziewczynka to MARYSIA[emoji171]
Pięknie ♥️
My będziemy mieć dziewczynkę, więc wybraliśmy imię tylko dla niej. Będzie ładnie jak dziewczynka się okaże chłopcem i będzie trzeba myśleć 😂
A tak poza tym witam Was z rana ♥️ u Was też taka piękna pogoda? Na pewno wybiorę się tak jak wczoraj na spacerek 😊A tymczasem trzeba zmykać na rosołek do teściowej 🤭
Screenshot_20200314_184248.jpg

Do góry