reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
A jak tam Wasza waga, przytylyscie coś? :>
Moja waga jest na minusie, narazie nic nie przytylam, zobaczymy jak teraz po ndz wizycie ( tak nie mam w domu wagi haha) bynajmniej mój mówił,zeby lepiej nie przytyć tak do 20tyg , a jak u Was ? Jem normalnie, nie ograniczam sie jakos specjalnie, to na co mam ochote to jem 🙈

Moja waga jest na minusie, narazie nic nie przytylam, zobaczymy jak teraz po ndz wizycie ( tak nie mam w domu wagi haha) bynajmniej mój mówił,zeby lepiej nie przytyć tak do 20tyg , a jak u Was ? Jem normalnie, nie ograniczam sie jakos specjalnie, to na co mam ochote to jem 🙈
No u mnie waga stoi, ani nie schudłam ani nie przytyłam. I tak właśnie zastanawialam się jak to jest. Bo 17 tydzień, brzuszek jest, a waga stoi.. A jem tak jak przed ciąża, brak jakiś zachcianek, więcej też nie mam potrzeby jeść.

No u mnie waga stoi, ani nie schudłam ani nie przytyłam. I tak właśnie zastanawialam się jak to jest. Bo 17 tydzień, brzuszek jest, a waga stoi.. A jem tak jak przed ciąża, brak jakiś zachcianek, więcej też nie mam potrzeby jeść.
Tez się zastanawiałam czy to ma tak wyglądać, ze jakos waga nie idzie w górę tylko maleje

Ja przytyłam 2,5kg chociaż nie mam wielkiego apetytu, raczej w normie, staram się na noc przede wszystkim nie jeść więc nie ma źle. W poprzednich ciążach przybrało mi się 13 kg więc oby i teraz było podobnie 🙂

Ja mam 100% chłopca, także już kupuję pomału ubranka bo po synku się pozbyłam wszystkiego, także znowu mam frajdę 😂😁 jedyne co mam z większych rzeczy to łóżeczko i wanienkę.. a reszta już na bieżąco ☺️

reklama
Ja mam 100% chłopca, także już kupuję pomału ubranka bo po synku się pozbyłam wszystkiego, także znowu mam frajdę 😂😁 jedyne co mam z większych rzeczy to łóżeczko i wanienkę.. a reszta już na bieżąco ☺
Tez będę miała chłopca 🥰 i się nie mogę doczekać zakupów, z tych większych to rodzice i teście chcą zakupić wózek, łóżeczko także milo z ich strony 😊😊

Do góry