reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Ja wczoraj zrobiłam mix życia, nikomu nie polecam no chyba,że ma problemy "toaletowe"... Ogórki kiszone [emoji813]️suszone morele[emoji813]️ i popiłam wszystko Colą 🤷‍♀️ 🤦‍♀️

[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] dobreee [emoji23] ja ostatnio jadłam ogórki i zagryzając czekoladą [emoji23]

[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] dobreee [emoji23] ja ostatnio jadłam ogórki i zagryzając czekoladą [emoji23]
Nawet nie chcesz wiedzieć co przeżywałam... 🤦‍♀️ A mój do mnie z tekstem : uważaj na dziecko... A ja zachodzę w głowę o co mu chodzi...🤔 Po chwili się domyśliłam 😂🤣 śmieszek...

U nas też zimno i deszczowo. Ja już kilka dni z domu nie wychodzę ani na chwilę. 😃 U mnie na obiad frytki. Nie miałam weny do gotowania, ale już kilka dni chodzi za mną tiramisu. Ale bym zjadła 😭 chyba zrobię jakaś okrojona wersje bez jajek i alkoholu...

U nas też zimno i deszczowo. Ja już kilka dni z domu nie wychodzę ani na chwilę. 😃 U mnie na obiad frytki. Nie miałam weny do gotowania, ale już kilka dni chodzi za mną tiramisu. Ale bym zjadła 😭 chyba zrobię jakaś okrojona wersje bez jajek i alkoholu...
Ja już wiem co będę jadła jak wrócę z pracy bo póki co jestem o dwóch wymuszonych kromkach i bananie... PLACKI ZIEMNIACZANE ! 🤗

Ja już wiem co będę jadła jak wrócę z pracy bo póki co jestem o dwóch wymuszonych kromkach i bananie... PLACKI ZIEMNIACZANE ! [emoji847]

Ja wciąż czekam na 2 trymestr z nadzieją , ze zacznę normalnie jeść ... na ten moment Dania obiadowe a szczególnie mięso mnie odrzuca na kilometr ...

Ja wciąż czekam na 2 trymestr z nadzieją , ze zacznę normalnie jeść ... na ten moment Dania obiadowe a szczególnie mięso mnie odrzuca na kilometr ...
Kochana ja zaczęłam drugi trymestr i jeśli o mnie chodzi to bez zmian... Ból głowy i mdłości i spanie na zawołanie ale jak mam na coś ochotę to muszę zjeść 😁 no i wciąż jakiekolwiek mięso mnie odrzuca... Z trudem wczoraj smażyłam kurczaka... Ale oczywiście każda z Nas jest inna więc życzę Ci aby apetyt Ci powrócił nawet przed II trymestrem 😘

Jeny, wspolczuje. Nie wyobrażam sobie wstretu do miesa. Jedyne co to bardzo boje sie toksoplazmozy. Tez tak macie?? Ja i deske wyparzam i zlew.. Wszystko. No i owoce tez obieram bo sie boje jesc ze skorka. Za duzo sie naczytalam i paranoi dostaje

reklama
Kochana ja zaczęłam drugi trymestr i jeśli o mnie chodzi to bez zmian... Ból głowy i mdłości i spanie na zawołanie ale jak mam na coś ochotę to muszę zjeść 😁 no i wciąż jakiekolwiek mięso mnie odrzuca... Z trudem wczoraj smażyłam kurczaka... Ale oczywiście każda z Nas jest inna więc życzę Ci aby apetyt Ci powrócił nawet przed II trymestrem 😘
No wlasnie ja sie pytam kiedy to spanie przejdzie??? Codziennie po pracy spie od godziny do 3. Wolalabym cos porobić ale organizm sam sie domaga😶

Do góry