reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Dziewczyny Wy tą betę to tak często badacie bo lekarz tak zalecił ,czy same sprawdzacie czy maluszek się ulokował gdzie trzeba?

Dziewczyny Wy tą betę to tak często badacie bo lekarz tak zalecił ,czy same sprawdzacie czy maluszek się ulokował gdzie trzeba?
Beta nie pokaże, czy ciąża ulokowała się w dobrym miejscu, tylko czy jest ciąża. Mierzy się ją i sprawdza przyrost po 48h, musi być jej minimum 66% więcej, chociaż to też nie jest żadna reguła. Niemniej jednak mniejszy przyrost jest niepokojący, również dla lekarza.

A masz tendencje to tycia? Bo ja to mam i boje sie, ze bede musiala sie turlac, przeraza mnie to bardziej niz mysl o porodzie bez znieczulenia🤣 na poczatku myslalam, ze waga sie zepsula, ale niestety dziala dobrze
Mi się raczej utrzymuje stała waga ale w ciąży to roznie z nią bywa 😉 słuchaj damy radę najwyżej po porodzie będziemy się wspierac jak się zapisze y na fitness 😄

Mi się raczej utrzymuje stała waga ale w ciąży to roznie z nią bywa [emoji6] słuchaj damy radę najwyżej po porodzie będziemy się wspierac jak się zapisze y na fitness [emoji1]

Oj tak. Ogladalam juz nawet wozki do joggingu i przegldalam zajecia jogi dla mam i bobasow[emoji848] moze za wczesnie, a nie chce zapeszyc, bo jedna ciaze juz stracilam, ale bycie dobrej mysli zawsze jest w cenie, a i pomaga[emoji39]

Ja nie robilam wcale, bo u mnie jak juz zrobia, to na wynik czeka sie dlugo into bez sensu. U mnie na pierwsza wizyte umawijaa dopiero okolo 8 tygodnia. Czasem jestem zla, ze nie moge sobie pojsc do laboratorium i bety robic codziennie lub co drugi dzien, ale z drugiej strony mysle “a co zmieni ta wiedza”, bo na tak wczesnym etapie co ma byc to bedzie. Tak wiec spokojnie, nie stresuj sie, a bedzie dobrze[emoji847] a o tym czy sie dobrze zagniezdzilo wykaze dopiero usg. Kiedy masz wizyte?

reklama
Do góry