reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Ja zasypiam na brzuchu, a teraz to już mało wygodne, więc się kręcę z prawa na lewą...myślę o zakupie tej poduszki ciazowej, 100 to nie majątek, A ponoć poprawia komfort snu...mialyscie cos takiego?
Ja wlasnie dzisiaj o tym myslalam. Juz mi tez nie jest wygodnie, moze poducha pomoze 🙂

Ja zasypiam na brzuchu, a teraz to już mało wygodne, więc się kręcę z prawa na lewą...myślę o zakupie tej poduszki ciazowej, 100 to nie majątek, A ponoć poprawia komfort snu...mialyscie cos takiego?
Polecam, ale koniecznie trzeba zwrócić uwagę jaki ma wkład - i absolutnie nie brać ze styropianem bo koszmarnie grzeje i strasznie trzeszczy[emoji6]

Ja po wizycie! Dzieciorek ma 6cm wiec w dwa tyg podwoil swoja dlugosc 🙂 wszystko ok, zdjecia nie mam. Za tydzien prenatalne wiec dostane caly album zdjec 🙂 miao czkawke i nam pomachalo 👌🏻 Jestem spokojna. Wg om 11+5 a z crl wyszlo 12+3
6 cm to już dużo
Ja mdłości i wymioty od początku do 8 tygodnia obecnie 10 i też miewam mdłości ale już nie takie intensywne :)
Oby nie powróciły, chociaż ja dziś miałam bardzo ciężki dzień, mulilo mnie i głowa bolała nie mówiąc o humorze, płacz na zawołanie😅

Hej dziewczyny przepraszam za nieobecność ale jako słomiana wdowa wszystko na mojej głowie a 2h temu męża "przytargałam" dk domu po trasie.
Nadrobić wszystkiego nie dam rady niestety ale widzę temat poduszki.
Polecam!!!! U mnie bardzo się sprawdziła ją mam i miałam ta duża w kształcie litery "c".

Ta ciąża różni się od innych dziś całe śniadanie wylądowało w umywalce bo tylko t a m dałam radę dobiec.
Mój kracze że tym razem syn he he.
Trzymajcie się zaglądnę jak znajdę chwilkę Bo meza mam tylko na week.

Bardzo polecam. Kupowałam na Allegro „super mami” czy coś takiego[emoji848] poduszka w kształcie litery C. W pierwszej ciąży ją uwielbiałam. Teraz jeszcze dobrze sypiam, wiec nie użytkuję, ale niedługo ją wyciągnę[emoji16] A sporo mówisz, że jest Ci już mało wygodnie, to zakup godny rozważenia [emoji846]

reklama
Do góry