reklama
Nie była aż tak źle do wczoraj więc tylko migdały doraźnie i herbata z imbiremA nie bierzesz nic na mdłości? Moze poczyjesz ulgę, jest pełno specyfików w aptece
olaaa7
Fanka BB :)
Też mnie muli najbardziej wieczorem Chodzę spać po 20 bo się nie da wysiedzieć, chociaż odpukać wczoraj było troche lepiej. Ale standardowo po 12 zaczyna się i trwa do wieczora.Galabki w piekarniku dla męża się robia, a ja o leze i jem cipsy solone. Kurde nie wiem czemu ale wieczorem mnie muli az za bardzo. Kurde czemu akurat wieczorem? Tak bardzo ze az mi sie odbija
Ja chyba w moim miejskim w tym samym gdzie rodziłam syna. Głębiej się nad tym nie zastanawiałam jeszcze.Dziewczyny, mam pytanko, czy wybrałyście już szpital w którym chcecie rodzić?
olaaa7
Ale masz smakiWy sobie pewnie słodko śpicie kobietki a ja zajadam serek waniliowy ogórkami kiszonymi
Macie też problem ze spaniem? budzę się często i jeszcze ten mój mały cycok nie ułatwia spania.
EwelinaLoka
Hej wszystkim! Ja znowu mam fazę na chodzenie spać po 24 i spanie do 9
Joanulka
Hej wszystkim! Ja znowu mam fazę na chodzenie spać po 24 i spanie do 9 [emoji85]
Tylko się cieszyć!! Chętnie pospałabym tak długi ale zegar biologiczny lub toaleta mi na to nie pozwoli [emoji28]
Mi pomaga mocno gazowana coca+colaNie była aż tak źle do wczoraj więc tylko migdały doraźnie i herbata z imbirem
olaaa7
Ja też wstaje 1-2 razy w nocy na siku Też bym pospała do 9 ale syn jest ranny ptaszek i wstaje koło 6Tylko się cieszyć!! Chętnie pospałabym tak długi ale zegar biologiczny lub toaleta mi na to nie pozwoli [emoji28]
To muszę spróbować.Mi pomaga mocno gazowana coca+cola
Machiatta
Ja od jakiegoś tygodnia mam okropne problemy ze spaniem... Jak przyjdę z pracy to padam na twarz , śpię 2-3 godziny i budzę się jak nowonarodzona potem koczuje na telefonie (albo jem różne dziwactwa jak dziś w nocy) do 4:00 lub 5:00 i zasypiam znowu... MęcząceAle masz smaki
Macie też problem ze spaniem? budzę się często i jeszcze ten mój mały cycok nie ułatwia spania.
Ostatnia edycja:
reklama
aaanataliaaaa
Ja od jakiegoś tygodnia mam okropne problemy ze spaniem... Jak przyjdę z pracy to padam na twarz , śpię 2-3 godziny i budzę się jak nowonarodzona [emoji17] potem koczuje na telefonie (albo jem różne dziwactwa jak dziś w nocy) do 4:00 lub 5:00 i zasypiam znowu... Męczące [emoji26]
U mnie podobnie ! Kiedy powinnam spać to nie mogę