Póki co bez ale Idę do diabetologia w czwartek to zobaczymy co mi powie bo na czczo mam ciut podwyższone codziennie pewno mi da nocną. U mnie coś dziś na wieczór wybilo o dziwo ale w sumie wcześniej wymiotowalam a wtedy zawsze mi cukier wyższy wychodziA z insuliną czy nie? U mnie było tak że im bliżej wieczora tym więcej mogłam sobie pozwolić, więc jakoś bardzo mi nie dokuczało[emoji6]
reklama
MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
Witajcie Siostry. Obiecuję Was nadrobić tymczasem chciałam napisać że moje prenatalne wyszły gitarra. Chłopak, a więc Zgigniew (wyjaśnię Wam etymologię tego imienia ) nie chciał się ładnie ustawić, badanie trwało godzinę, przezierność karkowa 1.7mm, nochal jest, puls w normie. Ciekawe jak zmieni się prawdopodobieństwo po biochemii, ale póki co jest takie
Joanulka
Fanka BB :)
Dziewczyny na sucha skore polecam olej z drzewa sandałowego, najbardziej naturalny jak macie gdzie dostać! Działa kojąco na sucha skore. Używam 2 razy w tyg na noc na buźkę [emoji6]
@Sierpien2020 świetna fotka maluszka [emoji177]
@Machiatta wszystko będzie dobrze! Dziecko jest chronione do 10tc-12tc wiec żadne leki nie powinny mieć większego wpływu na rozwój, gorączka tez nie.
Śpijcie spokojnie [emoji177]
@Sierpien2020 świetna fotka maluszka [emoji177]
@Machiatta wszystko będzie dobrze! Dziecko jest chronione do 10tc-12tc wiec żadne leki nie powinny mieć większego wpływu na rozwój, gorączka tez nie.
Śpijcie spokojnie [emoji177]
U mnie też najgorzej było wieczorami, teraz chyba się poprawia, ale znając życie dziś wróci jak to napisałam[emoji23]I taka sama jak 'ciąża to wspaniały stan.' na bank musiał to wszystko wymyślić jakiś facet. [emoji14]
Ja największe mdlosci mam wieczorami [emoji16]
Chyba najważniejsze, że masz to pod kontrolą[emoji846]Pamiętam jak mnie diabetolog uświadomiła jak na dziecko wpływa nieleczona cukrzycaPóki co bez ale Idę do diabetologia w czwartek to zobaczymy co mi powie bo na czczo mam ciut podwyższone codziennie pewno mi da nocną. U mnie coś dziś na wieczór wybilo o dziwo ale w sumie wcześniej wymiotowalam a wtedy zawsze mi cukier wyższy wychodzi
Sierpień2020
Zaangażowana w BB
Z racji tego że mam nadwagę obecnie 80 kg ważę przy wzroście 172 więc u mnie to nawet wskazane bo na tym etapie dzidziulkowi i tak nic nie brakuje. moja pani endokrynolog się cieszy, myślę że potem się wyrówna napewno.Ale cudna fotka lokatora brzuszka. [emoji7]
Mi tez piersi jakis czas temu sie uspokoiły, na chwile i wróciły ze zdwojoną sila. A moj chłop mowi ze cos ze mna nie tak, ze taka nadrazliwa sie zrobilam [emoji23][emoji23][emoji23] a waga ci nieźle przez [emoji31][emoji32] a lekarz co na to?
O to mamy prawie taka sama wagę i wzrostZ racji tego że mam nadwagę obecnie 80 kg ważę przy wzroście 172 więc u mnie to nawet wskazane bo na tym etapie dzidziulkowi i tak nic nie brakuje. moja pani endokrynolog się cieszy, myślę że potem się wyrówna napewno.
Machiatta
Ja też 172 cm ale waga bliżej 3 cyfr niestety...Z racji tego że mam nadwagę obecnie 80 kg ważę przy wzroście 172 więc u mnie to nawet wskazane bo na tym etapie dzidziulkowi i tak nic nie brakuje. moja pani endokrynolog się cieszy, myślę że potem się wyrówna napewno.
olaaa7
Też się boję biochemii, niby ostatnim razem wszystko wyszło dobrze ale jednak tyle się czyta o zamieszaniu które wprowadza test pappa że wolałabym go nie robić.Witajcie Siostry. Obiecuję Was nadrobić tymczasem chciałam napisać że moje prenatalne wyszły gitarra. Chłopak, a więc Zgigniew (wyjaśnię Wam etymologię tego imienia ) nie chciał się ładnie ustawić, badanie trwało godzinę, przezierność karkowa 1.7mm, nochal jest, puls w normie. Ciekawe jak zmieni się prawdopodobieństwo po biochemii, ale póki co jest takie Zobacz załącznik 1073724
Też nie umiem spać niby zasypiam max 21 ale budzę się często. Jak ja się obudzę to syn śpi, a jak on się budzi to ja najchętniej bym pospała. Jestem ciągle niewyspanaNo ja mam właśnie po spaniu już całkowicie się rozregulowałam ze spaniem ostatnio... To chyba stres...
U mnie tak samo, najbardziej mnie muli w żołądku wieczorami. Oby to już przeszło.U mnie też najgorzej było wieczorami, teraz chyba się poprawia, ale znając życie dziś wróci jak to napisałam[emoji23]Chyba najważniejsze, że masz to pod kontrolą[emoji846]Pamiętam jak mnie diabetolog uświadomiła jak na dziecko wpływa nieleczona cukrzyca
reklama
Joanulka
@oliwka_11 jak się czujesz? Dalej Cię meczy gardło?