pyzunia86
Fanka BB :)
A skąd jesteś??No cóż , jak na razie nigdzie nie ma już miejsc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A skąd jesteś??No cóż , jak na razie nigdzie nie ma już miejsc
Katowice . I tylko dziś Katowice obdzwoniłam. Jutro biorę się za miasta ościenneA skąd jesteś??
Ja tak mam po pomidorach jak krojeDziewczyny czy Wam dzieje się coś w ciąży że skóra??
W żadnej ciąży tak nie miałam a teraz moje dłonie to jakaś tragedia.
Swedza pieka normalnie masakra.
Zdjęcia nie oddają tego dokładnie tym bardziej że nasmarowalam mascia.
A który tydzień bo moja główka chyba nie zarejestrowała [emoji16]? A co do frytek absolutnie popieram ! [emoji489][emoji489]
A spróbuj tamKatowice . I tylko dziś Katowice obdzwoniłam. Jutro biorę się za miasta ościenne
Nie mam na NFZ właśnie bo na pierwsze prenatalne jak dzwoniłam na NFZ to już miejsc nie było . Więc zdecydowałam ,że idę prywatnie. W tym tygodniu zaczynam 13 tc więc ciężko gdziekolwiek , nawet prywatnie się wcisnąćA spróbuj tam
Główna 11, 41-710 Ruda Śląska
To masz na NFZ??
Mi dzis nie miala wgl robic usg ja poprosiła m i na szybko sprawdziła czy maluch ma sie ok ( Nie robila Wydruku) ale widzialam jak fika male. Powiedziała ze bardzo ruchliwe i pokazala jakie dlugie ma nóżki. Nie mogę doczekać sie prenatalnych. Strach jak nie wiem co, bo ciaza z synkiem w 2018 z ZE. Poki co wszystko wyglada ok. Ale dzis nawet logopedka Mateusza powiedziała mi ze jej przeziernosc wyszla 5.4 ale nie zgadza sie na. Amnio bo wierzy ze bedzie ok i liczy ze na polowkowym bedzie ok. Takze strach u mnie pozostanie do konca ale trzeba byc dobrej mysli bo inaczej człowiek by sie załamal
Podziwiam Cię ja bym nie wytrzymała tyle czasu bez USGJa od początku ciąży jestem dobrej myśli a IUI ginekologa byłam tylko raz potwierdzić ciąże w 6tc a teraz czekam do 13tc na prenatalne i nie mam pojęcia jak się maluch rozwija [emoji51]