reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Zapalenie krtani. Najgorszy jest ten suchy kaszel który mnie wykańcza. Co chwile drapie w gardle az dusi. I ogólnie osłabienie, cisnienie dzis na wizycie 105/48. Poki co mam leżeć wypoczywać, psikac do gardła, brac syrop. A jak bedzie gorzej to do internisty.

Leż i wypoczywaj!! Jak się nudzisz to poczytaj jakaś książkę albo oglądnij serial? Musisz wyzdrowieć dla maluszka [emoji1377] a latanie do niczego dobrego nie doprowadzi. Tylko łóżko Cię wyleczy [emoji85]

Zapalenie krtani. Najgorszy jest ten suchy kaszel który mnie wykańcza. Co chwile drapie w gardle az dusi. I ogólnie osłabienie, cisnienie dzis na wizycie 105/48. Poki co mam leżeć wypoczywać, psikac do gardła, brac syrop. A jak bedzie gorzej to do internisty.
Mnie tez chorobsko rozlozylo😭
Zdrowiej kochana ! Oby szybko przeszlo

Zdrowiejcie Kobietki :) ja na szczęście po przeziębieniu i dość wysokiej gorączce .. ta zima jest beznadziejna, zero poważniejszych mrozów i te bakterie i wirusy mają świetne warunki do bytowania . Ja ratowałam się Prenalenem i standardowymi domowymi sposobami ;)

Tego sie trzymam. Leze i odpoczywam. Nawet na obiad na szybko frytki dla dzieciaków a dla męża cukinia faszerowana bo jednak pilnuje sie dzielnie diety. Normalnie co chwila przysypiam. Az Mati ( najmłodszy) mama spisz?to ja lekcje sam zrobie [emoji23] za to starszych naganiac musialam. Normalnie nie wiem juz jak mam leżeć! Ale coz mus to mus. Szczególnie ze dzis widzialam te malutkie długie nóżki [emoji7]
Leż i wypoczywaj!! Jak się nudzisz to poczytaj jakaś książkę albo oglądnij serial? Musisz wyzdrowieć dla maluszka [emoji1377] a latanie do niczego dobrego nie doprowadzi. Tylko łóżko Cię wyleczy [emoji85]

Niestety mamy pogodę jaka mamy, jest mnóstwo tych wirusów, moja mame jak zlapalo to 3tyg z zycia wyjęte dwa antybiotyki. Schudla. Nic nie mogła jesc pić az ja cofalo po lekach i okropny suchy kaszel. Dlatego ja sie pilnuje i grzecznie siedze w domu ma dupie, a raczej leze [emoji16]
Zdrowiejcie Kobietki :) ja na szczęście po przeziębieniu i dość wysokiej gorączce .. ta zima jest beznadziejna, zero poważniejszych mrozów i te bakterie i wirusy mają świetne warunki do bytowania . Ja ratowałam się Prenalenem i standardowymi domowymi sposobami ;)

Tego sie trzymam. Leze i odpoczywam. Nawet na obiad na szybko frytki dla dzieciaków a dla męża cukinia faszerowana bo jednak pilnuje sie dzielnie diety. Normalnie co chwila przysypiam. Az Mati ( najmłodszy) mama spisz?to ja lekcje sam zrobie [emoji23] za to starszych naganiac musialam. Normalnie nie wiem juz jak mam leżeć! Ale coz mus to mus. Szczególnie ze dzis widzialam te malutkie długie nóżki [emoji7]

Ja już tez nie mogę się doczekać skanu i zobaczyć te malutkie raczki i nóżki!! Dobrze ze dziewczyny zdjęcia wrzucają to przynajmniej widzę jak moje teraz prawdopodobnie wyglada [emoji28]
Ale bym zjadła fryteczki mmm [emoji39] jeszcze takie domowe [emoji16]

Ja już tez nie mogę się doczekać skanu i zobaczyć te malutkie raczki i nóżki!! Dobrze ze dziewczyny zdjęcia wrzucają to przynajmniej widzę jak moje teraz prawdopodobnie wyglada [emoji28]
A który tydzień bo moja główka chyba nie zarejestrowała 😁? A co do frytek absolutnie popieram ! 🍟🍟

reklama
Mi dzis nie miala wgl robic usg ja poprosiła m i na szybko sprawdziła czy maluch ma sie ok ( Nie robila Wydruku) ale widzialam jak fika male. Powiedziała ze bardzo ruchliwe i pokazala jakie dlugie ma nóżki. Nie mogę doczekać sie prenatalnych. Strach jak nie wiem co, bo ciaza z synkiem w 2018 z ZE. Poki co wszystko wyglada ok. Ale dzis nawet logopedka Mateusza powiedziała mi ze jej przeziernosc wyszla 5.4 ale nie zgadza sie na. Amnio bo wierzy ze bedzie ok i liczy ze na polowkowym bedzie ok. Takze strach u mnie pozostanie do konca ale trzeba byc dobrej mysli bo inaczej człowiek by sie załamal

Do góry