reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

Dziewczyny jak u was z hybrydami, robicie nadal czy zaprzestalyscie??
Też robię jeszcze normalnie. Zakładam, ściągam. Robię sama, bo kiedyś dziewczyna mi tak zniszczyła płytkę, że zdecydowałam zająć się tym sama. A że nie noszę dlugich paznokci, maluję na jeden kolor, więc też jakieś sztuki w tym nie ma.
Ale chodzę do fajnej dziewczyny na rzęsy. Przeciwwskazań nie ma dopóki nie ma brzucha :) Później trzeba będzie pomyśleć nad dogodną zmianą pozycji. Teraz po prostu kładę się na leżance i odpływam :D Dziewczyna mnie budzi jak skończy i taka zaspana wędruję do domu :p
Ale zastanawiam się nas henną. Musiałabym teraz odświeżyć brwi, a robię pudrową, niby zdrowsza, na pewno fajniejsza niż zwykła czy żelowa, ale czy w ciąży można to nie wiem... Muszę dopytać :)
Z rzęs nie zrezygnuję, bo oszczędzają mi mnóstwo czasu i bez zastanowienia wychodzę z domu i bez obaw, że ktoś się wystraszy :p

reklama
Dziewczyny jak u was z hybrydami, robicie nadal czy zaprzestalyscie??

Ja zaprzestałam robic hybryde na paznokciach. W ogole nie maluje teraz paznokci niczym, do tego mniej make-upu, wlosow rowniez mam zamiar nie farbowac. do kąpieli kupilam naturalne (ziołowe) plyny ;)
I tak we wszystkim jest mnostwo chemii.. no ale co moge to ograniczam...

Też robię jeszcze normalnie. Zakładam, ściągam. Robię sama, bo kiedyś dziewczyna mi tak zniszczyła płytkę, że zdecydowałam zająć się tym sama. A że nie noszę dlugich paznokci, maluję na jeden kolor, więc też jakieś sztuki w tym nie ma.
Ale chodzę do fajnej dziewczyny na rzęsy. Przeciwwskazań nie ma dopóki nie ma brzucha :) Później trzeba będzie pomyśleć nad dogodną zmianą pozycji. Teraz po prostu kładę się na leżance i odpływam :D Dziewczyna mnie budzi jak skończy i taka zaspana wędruję do domu [emoji14]
Ale zastanawiam się nas henną. Musiałabym teraz odświeżyć brwi, a robię pudrową, niby zdrowsza, na pewno fajniejsza niż zwykła czy żelowa, ale czy w ciąży można to nie wiem... Muszę dopytać :)
Z rzęs nie zrezygnuję, bo oszczędzają mi mnóstwo czasu i bez zastanowienia wychodzę z domu i bez obaw, że ktoś się wystraszy :p
Czytalam ostatnio ze pudrową można [emoji16] Zadowolona jesteś z niej?
Ja mam permanentny,trochę już wyblakly ,a że nie można robić w ciąży to szukam innej alternatywy.

Ja robię. W piątek idę na wymianę 😆 dziewczyna, do której chodzę, była w dwóch ciążach i pracowała do samego końca, a ja się bałam że od zapachu mogę dostać 🤢 ale nic się nie dzieje, tylko zapachu primera nie mogę znieść, ale nigdy nie mogłam 🙈
No ja wlasnie mam na dniach. W sumie zrobie sobie jeszcze 2 razy i koniec=) troche regeneracji =)

Dziewczyny błagam o odpowiedź czy któraś z was tez tak miała, że ustapiły wszystkie objawy ciąży ? Piersi mialam ogromne i caly czas mnie bolaly od kilku dni jakby wszystko przestało. Piersi zmalaly i wg nie bolą i czuje taką pustkę straszną jakby juz bylo po wszystkim.. gina mam za 2 dni i wychodze ze zmysłów już..
Ja na poczatku caly czas odczuwalam ból podbrzusza i piersi. Ból Brzuch mozna powiedzieć, ze mi przeszedl. Jezeli chodzi o piersi to mam tak ze kilka dni mam obolale, twarde i pełne, a przez kolejnych kilka dni ich nie czuje..

Czytalam ostatnio ze pudrową można [emoji16] Zadowolona jesteś z niej?
Ja mam permanentny,trochę już wyblakly ,a że nie można robić w ciąży to szukam innej alternatywy.
Z pudrowej jestem bardzo zadowolona. Jedyny mankament to, że po zrobieniu nie możesz moczyć w żadne sposób brwi przez 48h, bo wszystko szlag trafi i zejdzie... Ale po nałożeniu wygląda normalnie, nie tak jak inne henny, ze trzeba czekać aż zjaśnieje. Kolor na skórze trzyma się 2tyg, a na włoskach do 3 tyg

reklama
Do góry