reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

Dziewczyny błagam o odpowiedź czy któraś z was tez tak miała, że ustapiły wszystkie objawy ciąży ? Piersi mialam ogromne i caly czas mnie bolaly od kilku dni jakby wszystko przestało. Piersi zmalaly i wg nie bolą i czuje taką pustkę straszną jakby juz bylo po wszystkim.. gina mam za 2 dni i wychodze ze zmysłów już..

Mam ten sam termin co Ty! Który u Ciebie tc? Mi tez od dwóch dni jakby trochę przeszło tzn mniej to odczuwam :) wierze ze jest wszystko dobrze [emoji9]

reklama
Dziewczyny błagam o odpowiedź czy któraś z was tez tak miała, że ustapiły wszystkie objawy ciąży ? Piersi mialam ogromne i caly czas mnie bolaly od kilku dni jakby wszystko przestało. Piersi zmalaly i wg nie bolą i czuje taką pustkę straszną jakby juz bylo po wszystkim.. gina mam za 2 dni i wychodze ze zmysłów już..
Kochanie, każda z nas jest inna i objawy rożnie się zachowują. Moja koleżanka nie miała zielonego pojęcia że jest w ciąży do 10 tygodnia, bo brak okresu zrzucała na karb odstawienia antykoncepcji hormonalnej. Często zdarza się też, że objawy odpuszczają, a potrafią też wrócić (choć nie zawsze). Mi na przykład zupełnie odpuściły mdłości, ale wróciły i to takie wieczorno-nocne. A już się cieszyłam, że człowiek pożyje. Nie ma się co tym zamartwiać.

Od 10 próbuję umówić się na badania prenatalne. Albo nikt nie odbiera albo odrzucają moje połączenie. Chyba cały dzień będę wisieć na telefonie żeby ktoś łaskawie odebrał. Najgorzej jeszcze, że to wszystko tak daleko od mojego miejsca zamieszkania...

Ja dzwonilam ze lzami w oczach fo mojej gin dlaczego ja nie mam zadnych objawow a inne maja (naczytalam sie tu o objawach jakie dziewczyny maja i zaczelam swirowac)
Gin powiedziala ze tak czasami jest i zeby sie cieszyc. Dopiero po usg jak pojechalam bo sie uparlam zeby sprawdzic po paru dniach zaczely mnie puersi bolec. Raz bola raz nie. Gin mowila ze to nie zaden wyznacznik i zeby nie swirowac. Trzymam kciuki za wizyty dziewczyny! Bedzie dobrze

Dziewczyny starajmy sie nie stresowac. I tak co ma byc to bedzie naprawdę. A stres szkodzi i to bardzo. Cieszmy się ciążą. Zamartwianie się i tak nic nie da niestety. Także cycki do przodu i uśmiech🙂
To ktore szczesciary maja wizyte w tym tyg?

Dziewczyny starajmy sie nie stresowac. I tak co ma byc to bedzie naprawdę. A stres szkodzi i to bardzo. Cieszmy się ciążą. Zamartwianie się i tak nic nie da niestety. Także cycki do przodu i uśmiech[emoji846]
To ktore szczesciary maja wizyte w tym tyg?

Ja, w piątek piąteczek piatunio :)
W dodatku jeszcze będę musiała się urwać z pracy trochę wcześniej :) bosko! :)

Dziewczyny jak u was z hybrydami, robicie nadal czy zaprzestalyscie??
Ja robię. W piątek idę na wymianę 😆 dziewczyna, do której chodzę, była w dwóch ciążach i pracowała do samego końca, a ja się bałam że od zapachu mogę dostać 🤢 ale nic się nie dzieje, tylko zapachu primera nie mogę znieść, ale nigdy nie mogłam 🙈

reklama
Do góry