reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

Ja robie tytanowe.. Niema przeciw wskazan
Ale powiedzcie mi jak to do porodu wygląda trzeba mieć zdjete??
Czyste swoje paznokcie??

Dzień dobry przy wtorku [emoji3059][emoji8]
Raczej tak bo przy kpmplikavjach podlaczaja do paznokcia i palca takie coś [emoji14]
No i czepiają się czasem ale nie wszędzie. Tak czy siak lepiej miej krótkie paznokcie bez niczego na powitanie maluszka ale każdy robi jak chce :)

reklama
Raczej tak bo przy kpmplikavjach podlaczaja do paznokcia i palca takie coś [emoji14]
No i czepiają się czasem ale nie wszędzie. Tak czy siak lepiej miej krótkie paznokcie bez niczego na powitanie maluszka ale każdy robi jak chce :)
Właśnie też mi się zdawało że to coś podlaczaja do paznokcia 🤔😅

Witajcie . Straciłam nadzieję Kochane i chyba zaczynam się z tym godzić. Moja dzisiejsza beta wynosi niecałe 9tys gdzie normy lab zakładają że od 1-10 tyg ciąży powinno być od 200-200000 więc mój wynik jak na wiek ciąży (9t2d) jest maly. [emoji25] Plus do tego dochodzą plamienia,które od piątku cały czas są,tylko że teraz coraz ciemniejsze..czasami zaczynają przypominać okres [emoji30] w czwartek szpital ! Trzymajcie kciuki zebym przeżyła !

To jest jakiś koszmar! Trzymaj się i wiedz ze po burzy zawsze wychodzi słońce [emoji17] bardzo mi przykro [emoji24]

Witajcie . Straciłam nadzieję Kochane i chyba zaczynam się z tym godzić. Moja dzisiejsza beta wynosi niecałe 9tys gdzie normy lab zakładają że od 1-10 tyg ciąży powinno być od 200-200000 więc mój wynik jak na wiek ciąży (9t2d) jest maly. 😪 Plus do tego dochodzą plamienia,które od piątku cały czas są,tylko że teraz coraz ciemniejsze..czasami zaczynają przypominać okres 😩 w czwartek szpital ! Trzymajcie kciuki zebym przeżyła !
Kochana byłaś u lekarza?

reklama
Witajcie . Straciłam nadzieję Kochane i chyba zaczynam się z tym godzić. Moja dzisiejsza beta wynosi niecałe 9tys gdzie normy lab zakładają że od 1-10 tyg ciąży powinno być od 200-200000 więc mój wynik jak na wiek ciąży (9t2d) jest maly. 😪 Plus do tego dochodzą plamienia,które od piątku cały czas są,tylko że teraz coraz ciemniejsze..czasami zaczynają przypominać okres 😩 w czwartek szpital ! Trzymajcie kciuki zebym przeżyła !
Trzymaj się, przeżyjesz . Wiem co mówię, ja przeżyłam. Ciężkie chwile przed Tobą , ale dasz sobie radę, musisz :*

Do góry