reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

Jeszcze moja córka juz coś usłyszała, podsluchala i cieszy się na rodzenstwo...
Tak w ogóle to mam 28 lat, to moja druga ciąża, mam 6 letnią córkę 🙂 piszę zeby trochę się przedstawić, bo malo sie udzielam mimo, że czytam Was na bieżąco, ale narazie nie wiem sama, dopadaja mnie caly czas doly.

reklama
Dziewczyny serce pęka naprawde. To takie niesprawiedliwe.... Udzielaj cie sie prosze bo zawsze będziecie jedna z nas -sierpniowka.
Jeszcze moja córka juz coś usłyszała, podsluchala i cieszy się na rodzenstwo...
Tak w ogóle to mam 28 lat, to moja druga ciąża, mam 6 letnią córkę [emoji846] piszę zeby trochę się przedstawić, bo malo sie udzielam mimo, że czytam Was na bieżąco, ale narazie nie wiem sama, dopadaja mnie caly czas doly.

Jestem po wizycie. Nastąpiło zatrzymanie akcji serca , w poniedziałek jeszcze widzieliśmy z Mężem a dzisiejsze plamienie wszystko zmieniło. W czwartek do szpitala no chyba że samo się zacznie . Kochane dziękuję Wam za ten miesiąc, trzymajcie się zdrowo , tule każda z osobna
Matko, co za czarna seria... Trzymaj się.😞😞!!

Niestety....żegnam się [emoji29][emoji29][emoji29]

życzę każdej z Was wszystkiego dobrego!!!

nie ma [emoji173] :( :(
8tc ciąży.
Trzymajcie się...
Przykro mi strasznie [emoji26]
Może jest jeszcze szansa na wykrycie
U mnie jest zarodek ale mały i też jeszcze nic nie wiem podejrzenie poronienia zatrzymanego mam nadzieję że się myli i za tydzień zobaczę ale na dzień dzisiejszy nic nie wiem[emoji853]

Jezu dziewczyny tak mi przykro 😭 koszmar.. dzisiaj to masakra. I trymest jest bezlitosny.. na styczniowkach 2019 ktorych bylam tez bylo mnostwo poronien, jedna za druga.. pozniej ja. ale nie zzylam sie z ta grupa bo wgl nie mialam czasu wiec nawet nie napisalam ze juz po ciazy..
Tule Was mocno. To musi byc szok.

Jestem po wizycie. Nastąpiło zatrzymanie akcji serca , w poniedziałek jeszcze widzieliśmy z Mężem a dzisiejsze plamienie wszystko zmieniło. W czwartek do szpitala no chyba że samo się zacznie . Kochane dziękuję Wam za ten miesiąc, trzymajcie się zdrowo , tule każda z osobna
Przykro mi [emoji22]

To nie możliwe żeby tak to się zaczęło wszystko sypać [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
To takie niesprawiedliwe

reklama
Do góry