Justyśka87
Fanka BB :)
Oj Wy się tu licytujecie.. A ja nie dość, że blondynka to w dodatku ciemna kto przebije
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam 21 stycznia i idę. Ze względu na wiek, lekarz mówi żebym poszła i jużA wszystkie z was będą robiły badania prenatalne? Bo ja raczej nie będę..
A wszystkie z was będą robiły badania prenatalne? Bo ja raczej nie będę..
Na zdjęciu USG w prawym dolnym rogu masz legendę, czego dotyczy dany pomiar. Drugie zdjęcie ma oznaczenie CRL=0,37mm co oznacza długość zarodka. Trzecie zdjęcie ma oznaczenie GS=1,10mm co oznacza pęcherzyk ciążowy (gestational sack)Wyśle wam fotki jakość zdjęć porównując do waszych jest fatalna
1 to z 19.12
2 z dziś Zobacz załącznik 1063389Zobacz załącznik 1063391Zobacz załącznik 1063392