reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Wiesz co on powiedział, że jak są leukocyty w moczu mocno podwyższone to to świadczy o infekcji i mówił, że właśnie najlepiej jest zrobić badanie moczu na posiew wtedy wszystko jest czytelne. Powtórzę i zobaczymy co z tego wyniknie [emoji3526]
Nooo fasolka rośnie [emoji3059]
Mi leukocyty wyszly 13-20 a norma do 5. Dzis bylam u lekarza i nic nie powiedzial, na ten wynik. Nablonki plaskie również mialam ze liczne a norma tez max 5.

Oooo, ja tez mam w czwartek na 7:00 rano :)
Ale bez USG.
USG 10.01 na 8:40
Jeszcze się nie denerwuje, a chyba nawet troszkę cieszę, ze jeszcze tyle dni, bo boje się, ze usłyszę zła wiadomość. A tak to mogę się cieszyć się moja Fasolinka :)
Ooo, ja też 10, tyle że na 9:20. Ale ja to bym chciała na już, a tu tyle dni jeszcze... Mnie to szkoda czasu, jeśli jest coś nie tak to chciałabym wiedzieć jak najszybciej, ale postanowiłam uzbroić się w cierpliwość i nie szastać kasa, bo każda wizyta sporo kosztuje. Jak będzie ok, to nastepne będą już prenatalne. Mam zamiar ograniczyć w tej ciąży latanie do lekarza do minimum, czyli raz na miesiac + te kilka USG. Zobaczymy czy wytrzymam

Dziewczyny paracetamol można, tak? Tylko ile? Mam ten mocniejszy 500g. W Polsce to Apap, wiem ale Apap nie jest chyba tak mocny. Naprawdę bol jest okropny przy poruszaniu się, nawet nie dam rady sama wejść do wanny. Jak wezmę jedna tabletkę to chyba nic się nie stanie. Wiadomo ze przy rwie lepiej ibuprofen ale tego nie mogę.
jak do piątku nie przejdzie to mi nie zrobi tego usg bo ja się poruszać nie mogę.

Dziewczyny paracetamol można, tak? Tylko ile? Mam ten mocniejszy 500g. W Polsce to Apap, wiem ale Apap nie jest chyba tak mocny. Naprawdę bol jest okropny przy poruszaniu się, nawet nie dam rady sama wejść do wanny. Jak wezmę jedna tabletkę to chyba nic się nie stanie. Wiadomo ze przy rwie lepiej ibuprofen ale tego nie mogę.
jak do piątku nie przejdzie to mi nie zrobi tego usg bo ja się poruszać nie mogę.
Kiedyś mówiło się ze paracetamol bezpieczny w ciazy
Teraz się od tego odchodzi niestety
Jak mus to mus ale ostrożnie z tym

reklama
Do góry