reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Cześć dziewczyny,
Mam juz corcie ma ponad 3 lata, chętnie dołączę do Was ;) termin wychodzi 15.08 wiec to dopiero poczatki poczatkow. Juz bylam sierpniowka ale 2016 i cudownie wspominam ten czas.
mialam tez byc styczniowka 2020 ale niestety się nie udalo.Rano robilam test i jeszcze nie wierze. Teraz maksymalnie skupiam sie na ciazy i cieszę kazda chwila. Wtedy nie mialam czasu a pozniej nie bylo mi dane. Wy tez jestescie takie senne?
trzymajcie sie cieplo

Cześć dziewczyny,
Mam juz corcie ma ponad 3 lata, chętnie dołączę do Was ;) termin wychodzi 15.08 wiec to dopiero poczatki poczatkow. Juz bylam sierpniowka ale 2016 i cudownie wspominam ten czas.
mialam tez byc styczniowka 2020 ale niestety się nie udalo.Rano robilam test i jeszcze nie wierze. Teraz maksymalnie skupiam sie na ciazy i cieszę kazda chwila. Wtedy nie mialam czasu a pozniej nie bylo mi dane. Wy tez jestescie takie senne?
trzymajcie sie cieplo
Kochana gratulacje ogromne ❤️😍senna to mało powiedziane, ja na przykład dosłownie chodzę po ścianach, w pracy głowa mi leci przed komputerem a jedyne o czym marzę to moment kiedy będę mogła położyć się spać. Nawet się zastanawiam czy to jest takie do końca normalne 🤔
Ale oczywiście: WITAJ WŚRÓD SIERPNIÓWEK❤️❤️❤️

Witam 🙂też mam termin na 31 lipca. Jestem już na lipcowych msmusiach ale nigdy nie wiadomo 😏😏ostatnia @ 23 października. Ale wg USG ciąża jest młodsza o tydzień i due martwię czy się utrzyma

Witam. W poniedzialek odkrylam, ze jestem w ciazy. 2 lata temu, dokladnie w grudniu poronilam moja pierwsza ciaze, mialam pozniej dluuuuga przerwe w staraniach oraz od Forum. Obiecalam sobie jednak, ze wroce jak tylko zobacze 2 kreski na tescie. Nie powiem, mam leki, ze znow poronie, kazda wizyta w toalecie to stres, boje sie zobaczyc krew na papierze toaletowym czy bieliznie. Mimo, ze to dopiero 5 tydzien, jakos nie chce rozstawac sie z mysla, ze bede miala bobasa w sierpniu.
Pozdrawiam wszystkie Przyszle Mamy i prosze o kciuki!

Witam. W poniedzialek odkrylam, ze jestem w ciazy. 2 lata temu, dokladnie w grudniu poronilam moja pierwsza ciaze, mialam pozniej dluuuuga przerwe w staraniach oraz od Forum. Obiecalam sobie jednak, ze wroce jak tylko zobacze 2 kreski na tescie. Nie powiem, mam leki, ze znow poronie, kazda wizyta w toalecie to stres, boje sie zobaczyc krew na papierze toaletowym czy bieliznie. Mimo, ze to dopiero 5 tydzien, jakos nie chce rozstawac sie z mysla, ze bede miala bobasa w sierpniu.
Witaj, 😀

Cześć dziewczyny,
trzymajcie sie cieplo
Witamy i gratuluj!! Koniecznie dawaj znać kirdy wizyta itd .;) mocno trzymam kciuki ✊✊

reklama
Witaj! Postaraj sie nie stresować!;) tym razem bedzie dobrze;)oczywiście trzymam mocno kciuki ✊✊✊

Do góry