Avisia
Fanka BB :)
Super! Pierwsze serduszko w grupie.Mój dzidziuś ma 3 mm . Z usg 6+0. Widziałam już bijące serduszko .
U mnie wizyta serduszkowa w nastepny wtorek o 8.30 wiec jeszcze chwile poczekam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super! Pierwsze serduszko w grupie.Mój dzidziuś ma 3 mm . Z usg 6+0. Widziałam już bijące serduszko .
Dobrze, że czas szybko mija jeśli chodzi o takie przypadkiSuper! Pierwsze serduszko w grupie.
U mnie wizyta serduszkowa w nastepny wtorek o 8.30 wiec jeszcze chwile poczekam
Kochana gratulacje ogromne senna to mało powiedziane, ja na przykład dosłownie chodzę po ścianach, w pracy głowa mi leci przed komputerem a jedyne o czym marzę to moment kiedy będę mogła położyć się spać. Nawet się zastanawiam czy to jest takie do końca normalneCześć dziewczyny,
Mam juz corcie ma ponad 3 lata, chętnie dołączę do Was termin wychodzi 15.08 wiec to dopiero poczatki poczatkow. Juz bylam sierpniowka ale 2016 i cudownie wspominam ten czas.
mialam tez byc styczniowka 2020 ale niestety się nie udalo.Rano robilam test i jeszcze nie wierze. Teraz maksymalnie skupiam sie na ciazy i cieszę kazda chwila. Wtedy nie mialam czasu a pozniej nie bylo mi dane. Wy tez jestescie takie senne?
trzymajcie sie cieplo
Witaj,Witam. W poniedzialek odkrylam, ze jestem w ciazy. 2 lata temu, dokladnie w grudniu poronilam moja pierwsza ciaze, mialam pozniej dluuuuga przerwe w staraniach oraz od Forum. Obiecalam sobie jednak, ze wroce jak tylko zobacze 2 kreski na tescie. Nie powiem, mam leki, ze znow poronie, kazda wizyta w toalecie to stres, boje sie zobaczyc krew na papierze toaletowym czy bieliznie. Mimo, ze to dopiero 5 tydzien, jakos nie chce rozstawac sie z mysla, ze bede miala bobasa w sierpniu.
Pozdrawiam wszystkie Przyszle Mamy i prosze o kciuki!
Witamy i gratuluj!! Koniecznie dawaj znać kirdy wizyta itd . mocno trzymam kciukiCześć dziewczyny,
Mam juz corcie ma ponad 3 lata, chętnie dołączę do Was termin wychodzi 15.08 wiec to dopiero poczatki poczatkow. Juz bylam sierpniowka ale 2016 i cudownie wspominam ten czas.
mialam tez byc styczniowka 2020 ale niestety się nie udalo.Rano robilam test i jeszcze nie wierze. Teraz maksymalnie skupiam sie na ciazy i cieszę kazda chwila. Wtedy nie mialam czasu a pozniej nie bylo mi dane. Wy tez jestescie takie senne?
trzymajcie sie cieplo
Witaj! Postaraj sie nie stresować! tym razem bedzie dobrzeoczywiście trzymam mocno kciukiWitam. W poniedzialek odkrylam, ze jestem w ciazy. 2 lata temu, dokladnie w grudniu poronilam moja pierwsza ciaze, mialam pozniej dluuuuga przerwe w staraniach oraz od Forum. Obiecalam sobie jednak, ze wroce jak tylko zobacze 2 kreski na tescie. Nie powiem, mam leki, ze znow poronie, kazda wizyta w toalecie to stres, boje sie zobaczyc krew na papierze toaletowym czy bieliznie. Mimo, ze to dopiero 5 tydzien, jakos nie chce rozstawac sie z mysla, ze bede miala bobasa w sierpniu.
Pozdrawiam wszystkie Przyszle Mamy i prosze o kciuki!