reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

40 dc cyklu. Ale owu była przesunięta na 27-28 dc więc dziś gdzieś 12 dpo. Teraz ta kreska wydaje mi się jakaś grubsza od kontrolnej Ale za chiny nie mogę jej uchwycić aparatem. Jak była mokra była wyrazniejsza
Słabo, ale widoczna [emoji4] może by jeszcze bardzo wcześnie. Który to dc? zrobiłbym betę-będzie wszystko jasne [emoji4]

reklama
Verona26- u mnie też był ból piersi taki jak opisujesz, rozchodzący się pod pachy :) test pokazał wtedy 2 kreski.
W listopadzie natomiast przez kilka dni miałam taką słaba kreske, okazało się być to ciąża biochemiczna. Kreska wtedy nie ciemniala, beta wyszła 18 a potem już 5 i przyszedł okres opóźniony. Ale nie miałam takiego bólu piersi itd, więc myślę i życzę Ci aby u Ciebie okazało się być to ciąża :)))

Mój mąż już mnie wyzywa o te testy i nie każe nic robić. Bo niepotrzebnie się nakręcam. Jutro po pracy zrobię obojętnie gdzie bete nawet 100 km pojadę A zrobię bo dłużej nie wytrzymam.
Sprawdzalam u siebie w szpitalu to. W niedziele zamknięte. Ale w tyg do 18 pobierają to pewnie i u ciebie tak bedzie. Moze skocz jutro po pracy. A co do clearblue to sprawdź która apteka ma u ciebie w okolicy dyżur ( w necie sprawdzisz) i zadz. Zapytaj czy maja taki test

Beta albo clear Blue zamiast dopatrywania się, serio. Dużo czytałam o ciąży biochemicznej i dziewczyny pisały że na testach kreska była mało widoczna i nie ciemniała. Nie umiałabym w takiej niepewności funkcjonować.

Ale piszecie 😱
@Verona26 trzymam kciuki, u mnie taka kreska niestety zwiastowała biochemiczną. Mam nadzieje, ze u Ciebie będzie inaczej.

właśnie zjadłam obiad. Kurcze ale mam apetyt. Muszę przystopować.

No ból piersi jest okropny. I jeszcze ten jakby guzek, czy zgrubienie takie pod lewa piersią i to boli. Jak dzisiaj to wyczula to się przerazilam. Nie wiem co to jest[emoji25] Oby beta wyszła pozytywnie.
Verona26- u mnie też był ból piersi taki jak opisujesz, rozchodzący się pod pachy :) test pokazał wtedy 2 kreski.
W listopadzie natomiast przez kilka dni miałam taką słaba kreske, okazało się być to ciąża biochemiczna. Kreska wtedy nie ciemniala, beta wyszła 18 a potem już 5 i przyszedł okres opóźniony. Ale nie miałam takiego bólu piersi itd, więc myślę i życzę Ci aby u Ciebie okazało się być to ciąża :)))

Beta albo clear Blue zamiast dopatrywania się, serio. Dużo czytałam o ciąży biochemicznej i dziewczyny pisały że na testach kreska była mało widoczna i nie ciemniała. Nie umiałabym w takiej niepewności funkcjonować.
To prawda. Przy jednej biochemicznej miałam taka słaba, przy drugiej najpierw ciemna, na drugi dzień ciemniejsza a na trzecie już jaśniejsza i po 4 dniach @.

reklama
Właśnie tego się obawiam. Że będzie biochemiczna. Jak widzę te kreski takie słabe to tracę nadzieję [emoji26][emoji25]
Ale piszecie [emoji33]
@Verona26 trzymam kciuki, u mnie taka kreska niestety zwiastowała biochemiczną. Mam nadzieje, ze u Ciebie będzie inaczej.

właśnie zjadłam obiad. Kurcze ale mam apetyt. Muszę przystopować.

Do góry