U
reklama
U
użytkownik 192
Gość
Niestety u mnie przy pozamacicznej nie dość ze testy późno wyszły to tez nie za mocne krechy ale później jednak ciemnialy. Ja mam wykluczoną Pozamaciczna wiec to nie toWczoraj miałam w nocy tak samo. Ból jakby szedł gdzieś od jajników, po pachwiny aż momentami do kolana. Już oczywiście miałam z tylu umowy jakąś ciążę pozamaciczna. Trochę inny to był ból niż na @ ciągnięcia A nie skurcze.
Verona26
Fanka BB :)
No sa ale kawalek trzeba jechac [emoji4] Pokic o nie mam samochodu bk mz zabrał.
No to nie mów że niema miast kurcze z normalną apteka w okolicy![]()
Verona26
Ja już niestety ciemne wizje mam.
Niestety u mnie przy pozamacicznej nie dość ze testy późno wyszły to tez nie za mocne krechy ale później jednak ciemnialy. Ja mam wykluczoną Pozamaciczna wiec to nie to![]()
U
użytkownik 192
Gość
W tej ciąży jakieś 11-12 dpo.Ile dni po owu robiłaś?
A to test - zdjęcie pamiątka z ciąży jajowodowej
Wychodziły takie sobie właśnie krechy i zrobiłam elektroniczny. I dobrze czułam ze coś nie tak bo już wtedy powinny pokazywać 3+ a przynajmniej 2-3.
Verona26
No u mnienpewnie pokazalby tak jaknu ciebie 1-2. Owu byla jakiws 11-12 dnj temu.
W tej ciąży jakieś 11-12 dpo.
A to test - zdjęcie pamiątka z ciąży jajowodowej![]()
Wychodziły takie sobie właśnie krechy i zrobiłam elektroniczny. I dobrze czułam ze coś nie tak bo już wtedy powinny pokazywać 3+ a przynajmniej 2-3.
U
użytkownik 192
Gość
@Verona26 jak nie masz możliwości dzisiaj kupić tego testu, jutro nie masz jak podjechać na betę to odpuść pare dni. Nie masz żadnych wielkich boli, nie krwawisz, nie jest Ci słabo, nie masz omdleń to czekaj na rozwój sytuacji!!
Albo pokażą się wyraźne krechy czego Ci życzę albo nie daj Boże znikną i dostaniesz @.
Albo pokażą się wyraźne krechy czego Ci życzę albo nie daj Boże znikną i dostaniesz @.
Verona26
Jutro zrobię ta bete bo już cierpliwość i to mi brakuje [emoji16] Chce już wiedzieć albo w jedną albo w druga
@Verona26 jak nie masz możliwości dzisiaj kupić tego testu, jutro nie masz jak podjechać na betę to odpuść pare dni. Nie masz żadnych wielkich boli, nie krwawisz, nie jest Ci słabo, nie masz omdleń to czekaj na rozwój sytuacji!!
reklama
moniskaaa
Koniecznie daj nam znać. Trzymam kciukiJutro zrobię ta bete bo już cierpliwość i to mi brakuje [emoji16] Chce już wiedzieć albo w jedną albo w druga
![Thumbs up :thumbsup: 👍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f44d.png)
![Smiling face with smiling eyes :blush: 😊](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60a.png)