reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

Tak tylko znów muszę czekać do jutro bo dzisiaj już pierwszy mocz był, ehhh
clearblue jest na tyle czuły że nie musisz pierwszy mocz
Ja swój robilam wieczorem, 3 dni przed @

Załączniki

• IMG_20191229_133613.jpg
    IMG_20191229_133613.jpg
    109,4 KB · Wyświetleń: 68
reklama
Ale Myślisz że dzisiaj?
Jeśli labo jest całodobowe i również całodobowo pobierają to jak najbardziej. U mnie w szpitalu labo jest całodobowe ale pobranie jest tylko od 7:30 do 11 od pn do sob. Jedynie biorą próbki krwi całodobowo jak ktoś Ci pobierze. Mnie ostatnio koleżanka pobierała krew i z tą próbka leciałam do labo.

Właśnie dzwoniłam do szpitala do laboratorium. Niestety nikt nie odbiera. Ale lipa... Nie wiem jak ja wytrzymam w tej niewiedzy jutro cały dzień w pracy
Jeśli labo jest całodobowe i również całodobowo pobierają to jak najbardziej. U mnie w szpitalu labo jest całodobowe ale pobranie jest tylko od 7:30 do 11 od pn do sob. Jedynie biorą próbki krwi całodobowo jak ktoś Ci pobierze. Mnie ostatnio koleżanka pobierała krew i z tą próbka leciałam do labo.

Właśnie dzwoniłam do szpitala do laboratorium. Niestety nikt nie odbiera. Ale lipa... Nie wiem jak ja wytrzymam w tej niewiedzy jutro cały dzień w pracy
Będzie napewno trudno ale dasz radę. Na pocieszenie powiem Ci że mój pierwszy test to była ledwo widoczna kreska A beta z wczoraj 6082. Myśl pozytywnie, wytrzymasz do czwartku :).

reklama
Do góry