Świąteczne specjały? U mnie w tym roku tylko karp i żurek na bazie grzybów, nic innego nie przechodzi mi przez gardło. Na ciasta nawet nie patrzę!
Do tej pory miałam odwrotnie: karp nigdy mi nie smakował, za to słodycze jak najbardziej
Smaki mi się pomieszały
Czytałam kiedyś artykuł, że stwierdzenie, że mdłości to dobry objaw to mit. Ani dobry ani zły. Każda z nas jest inna i reaguje indywidualnie. Nic się więc nie martw
Dobrze, że masz lekarkę ze zdrowym rozsądkiem
Już wkrótce zobaczysz swoją fasolunię
Pewnie już przebierasz nogami, hihi
Jak tam dziś Twój apetycik? Pierożki, rybki i zupki lepiej Ci wchodziły niż wczoraj?
Witam w klubie bolących cyców - ja swoich dotknąć nie mogę, wszystkie staniki mnie drażnią, najchętniej wszystkie bym wywaliła
Moja Droga, nigdy nie wiemy co nam jest pisane ... Bardzo dobrze, że się nie poddajesz! Strach przed przytyciem też nie jest niczym dziwnym, wiele dziewczyn tak ma. Nawet jeśli na parę miesięcy zrobisz się większa niż teraz jesteś to potem, jeśli zechcesz karmić swojego babska piersią to z pewnością szybko zrzucisz dodatkowe kilogramy. Jeśli nie zdecydujesz się na karmienie to też się brzuszka pozbędziesz bo silna i waleczna babka z Ciebie
Dasz radę, przy malutkim dziecku w domu nie ma opcji, żeby nie schudnąć
Dużo przytyłaś w poprzedniej ciąży?
Witaj wśród Sierpnióweczek
Miałam prawie tak jak Ty: na pierwszej wizycie widoczny tylko pęcherzyk z ciałkiem żółtkowym. myślę, że za tydzień spokojnie zobaczysz pięknie bijące serduszko Twojego bobaska