reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

Witam nowe Sierpniowe mamy! Fajnie ze jest Nas coraz wiecej:) z objawow tylko bolacr powiekszone piersi i senność. 0 mdlosci. Usg mam 10 grudnia, ale moze uda mi sie w srode gdzies umowic bo troche mnie nosi;)
U mnie wizyta 9.12;D

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny. Druga Beta zrobiona. Wyniki po godzinie 16. Zapisałam się do lekarza na 16 grudnia (chciała mnie na styczeń zapisać ale ostatecznie wcisnela mnie przed świętami) u mnie z objawów czasem lekkie mdłości, bolące piersi ciągły głód + brak apetytu na cokolwiek. No i... Niezła przemiana materii. Cokolwiek zjem już do łazienki. W pierwszej ciąży miałam mdłości 14 tygodni i modlę się aby teraz się to nie powtórzyło. Fajnie że nas coraz więcej 😍

Dziewczyny, jak się czujecie w poniedziałek? Jechałam do pracy, wyszłam z domu po siódmej, ledwo zmieściłam się do autobusu, pracuję w budynku gdzie jest pewnie z 3 tysiące ludzi a naprzeciwko jest wydział UŁ, autobusami jeżdżą prawdziwe tłumy. Oczywiście w takim tłumie zachciało mi się wymiotować i z trudem dotarłam 🤔😐

Dziewczyny, jak się czujecie w poniedziałek? Jechałam do pracy, wyszłam z domu po siódmej, ledwo zmieściłam się do autobusu, pracuję w budynku gdzie jest pewnie z 3 tysiące ludzi a naprzeciwko jest wydział UŁ, autobusami jeżdżą prawdziwe tłumy. Oczywiście w takim tłumie zachciało mi się wymiotować i z trudem dotarłam 🤔😐
No ja w pracy. I też mi dziś jakoś niefajnie. Nie mogę kawy wąchać bo 🤮 no ale cóż takie uroki ciąży 🤣🤣🤣 są wyjątkowe...

No ja w pracy. I też mi dziś jakoś niefajnie. Nie mogę kawy wąchać bo 🤮 no ale cóż takie uroki ciąży 🤣🤣🤣 są wyjątkowe...
Też nie mogę patrzeć na kawę, co prawda nigdy jej nie lubiłam ale czasami mleczne latte wpadało, a teraz nic bym nie piła poza herbatą z cytryną, której też przeca za dużo nie można. Pocieszę Cię moja droga, właśnie jestem na krzywej cukru i dostałam pierwsze 75g glukozy, a kolejne przede mną 😐🤢

Dobrze, że wytrzymałaś...
To kto ma najszybciej wizytę, Iwkar? 😊
Napolka93, daj znać później jak beta 😉
Ja na razie ok, czeka mnie ciężki dzień w pracy więc oby tak zostało.

Też nie mogę patrzeć na kawę, co prawda nigdy jej nie lubiłam ale czasami mleczne latte wpadało, a teraz nic bym nie piła poza herbatą z cytryną, której też przeca za dużo nie można. Pocieszę Cię moja droga, właśnie jestem na krzywej cukru i dostałam pierwsze 75g glukozy, a kolejne przede mną 😐🤢
Współczuje. Ciężko wytrzymać żeby nie zwymiotować. Mi to się po tym wręcz słabo zrobiło.

Hej dziewczyny. Druga Beta zrobiona. Wyniki po godzinie 16. Zapisałam się do lekarza na 16 grudnia (chciała mnie na styczeń zapisać ale ostatecznie wcisnela mnie przed świętami) u mnie z objawów czasem lekkie mdłości, bolące piersi ciągły głód + brak apetytu na cokolwiek. No i... Niezła przemiana materii. Cokolwiek zjem już do łazienki. W pierwszej ciąży miałam mdłości 14 tygodni i modlę się aby teraz się to nie powtórzyło. Fajnie że nas coraz więcej 😍
Koniecznie daj znać jak beta;)

reklama
Dobrze, że wytrzymałaś...
To kto ma najszybciej wizytę, Iwkar? 😊
Napolka93, daj znać później jak beta 😉
Ja na razie ok, czeka mnie ciężki dzień w pracy więc oby tak zostało.
Chyba mam najwcześniej:) ale i tak nic nie wykarze bo będzie to gdzie 5 i pół tyg;/
Ja jakoś wyjątkowo nie mam ochoty na kawę i już 3 dni nie piłam, chociaż wcześniej piłam po 2 dziennie. 😊
Nie wiem czy mam się martwic brakiem objawów... ja nie ma żadnych mdłości, jem jak zawsze, kawa smakuje jak zawsze, wszytko jest jak zawsze...

Do góry