reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Coraz nas więcej 😊
Jak się czujecie dziewczyny? Dopadły was mdłości? Mnie w poprzedniej ciąży ominęły, ale obawiam się, że tym razem będzie inaczej 😋

Coraz nas więcej 😊
Jak się czujecie dziewczyny? Dopadły was mdłości? Mnie w poprzedniej ciąży ominęły, ale obawiam się, że tym razem będzie inaczej 😋
Ja w poprzedniej miałam, ale nie wymiotowalam tylko mnie tak muliło, a teraz zobaczymy pod wieczór mnie delikatne dopadaja, ale nie ma tragedii przynajmniej póki co 😉

Oj, ja zaliczyłam jednego konkretnego rzyga w piątek rano, a poza tym lekko mnie mdli. Tylko, póki co 😎 czemu się obawiasz? Już coś czujesz? 😎
Uuu, nie zazdroszczę. Poprzednią ciąże zniosłam przez pierwsze tygodnie totalnie bezobjawowo. Teraz jakieś kłucia codziennie, dziś momentami ból w dole brzucha i lekkie mdłości były, a to dopiero 5tc. Każdy nowy dzień będzie niespodzianką co dalej. Oby mnie tylko takie niespodzianki w pracy omijały 😋

To na 17 grudnia z wizytą jest nas już 3 [emoji16]
Hej Dziewczyny [emoji3526] ja kolejna sierpniowa do przywitania [emoji6] testy 4 zrobione pozytywne termin z aplikacji na 8 sierpnia [emoji16] mam wizytę 17 grudnia i z niecierpliwością odliczam dni [emoji3059] to moja druga ciąża, mam już 2 letniego Synka[emoji3526]

2 pierwsze ciąże znosilam rewelacyjnie, przy 3 miałam chyba wszystkie możliwe objawy łącznie z migrenami. Teraz raz jest super a za chwilę takie mnie mdłości łapią że ledwo zdazam dobie do łazienki..

Witam nowe Sierpniowe mamy! Fajnie ze jest Nas coraz wiecej:) z objawow tylko bolacr powiekszone piersi i senność. 0 mdlosci. Usg mam 10 grudnia, ale moze uda mi sie w srode gdzies umowic bo troche mnie nosi;)

reklama
Do góry