reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Myśle ze lepiej będzie prowadzić kalendarz tutaj, @Straciatella może się tym zająć :)
Co myślicie? Ja osobiście wole na jednym wątku pisać [emoji28]

A może to temat dla administratorów forum :)
Jeśli każdy miesiąc ma swój oddzielny wątek to może do każdego wątku fajnie by było mieć kalendarz, gdzie wpisywalybysmy nasze terminy porodu? :)
I od razu by było widać który miesiąc ma największe oblężenie [emoji23]

Tak masz rację z wątku 2017/2018. Na tym wątku była też migdalove jak dobrze pamiętam [emoji6]
tak, tak! Nie zmieniłaś avatara więc skojarzyłam.
Tez byłam na tamtym wątku jakiś czas... ponad dwa lata starań [emoji177]
też mi się wydawało, znań Twój nick, ale stwierdziłam że chyba już mam paranoję, wszyscy mi się znajomi wydają 😬 tym bardziej gratuluje ciąży!

reklama
Ja jestem za tym, że tam podawać daty kolejnych wizyt i w pierwszym poście prowadzić kalendarz, który każda może podejrzeć a tu dzielić się wrażeniami z wizyt. Fajnie by było gdyby każdego dnia 1 osoba przypominała rano że te i te osoby mają dziś wizyty, żeby nam nikt nieśmiały nie zginął w gąszczu wiadomości.

Do góry