reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Myśle ze lepiej będzie prowadzić kalendarz tutaj, @Straciatella może się tym zająć :)
Co myślicie? Ja osobiście wole na jednym wątku pisać [emoji28]

A może to temat dla administratorów forum :)
Jeśli każdy miesiąc ma swój oddzielny wątek to może do każdego wątku fajnie by było mieć kalendarz, gdzie wpisywalybysmy nasze terminy porodu? :)
I od razu by było widać który miesiąc ma największe oblężenie [emoji23]

Tak masz rację z wątku 2017/2018. Na tym wątku była też migdalove jak dobrze pamiętam [emoji6]
tak, tak! Nie zmieniłaś avatara więc skojarzyłam.
Tez byłam na tamtym wątku jakiś czas... ponad dwa lata starań [emoji177]
też mi się wydawało, znań Twój nick, ale stwierdziłam że chyba już mam paranoję, wszyscy mi się znajomi wydają 😬 tym bardziej gratuluje ciąży!

reklama
Ja jestem za tym, że tam podawać daty kolejnych wizyt i w pierwszym poście prowadzić kalendarz, który każda może podejrzeć a tu dzielić się wrażeniami z wizyt. Fajnie by było gdyby każdego dnia 1 osoba przypominała rano że te i te osoby mają dziś wizyty, żeby nam nikt nieśmiały nie zginął w gąszczu wiadomości.

Do góry