Paulana
Fanka BB :)
Wiem , że temat był poruszany ale nie przywiązywałam do niego większej uwagi . Jak sprawdził się u Was Miś Szumis ? Zastanawiam się czy żakowic.
Klaudia szkoda kasy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiem , że temat był poruszany ale nie przywiązywałam do niego większej uwagi . Jak sprawdził się u Was Miś Szumis ? Zastanawiam się czy żakowic.
Tyle dobrego że nie tęsknią za fajna babciaHyhyhyhy dobrejakby to okreslic.. tesciowa nie ma syna ,synowej i wnuczek
albo oni nie maja jej
i dobrze im tak jest
![]()
No właśnie... A gdzie jeszcze maz i córki... oj wyzwanie mnie czeka coś czujeJa teraz jak się z małym pakowalam byłam w szoku, że zajelam tylko 1/4 walizki, reszta jego rzeczyale wszystko się zmienia przy dziecku
Oby to nie był wyrostek. Kiedyś mnie tak bolało, wylądowałam na ip i stwierdzono zapalenie przydatkow. Mój mąż miał zapalenie wyrostka i ból był tak silny że chodzić nie mógł. Zdrówka dla CiebieKurde mnie coś całą noc jakby bolał wyrostek. Myślałam że mnie do rana puści ale ból nadal się utrzymuje. Najgorzej jest żeby wstać z łóżka..jeszcze poczekam, moz3 mi przejdzie. Bo kiedyś miałam podobny ból i orzeszko po 2 godzinach.
BiednaKurde mnie coś całą noc jakby bolał wyrostek. Myślałam że mnie do rana puści ale ból nadal się utrzymuje. Najgorzej jest żeby wstać z łóżka..jeszcze poczekam, moz3 mi przejdzie. Bo kiedyś miałam podobny ból i orzeszko po 2 godzinach.
Kurde mnie coś całą noc jakby bolał wyrostek. Myślałam że mnie do rana puści ale ból nadal się utrzymuje. Najgorzej jest żeby wstać z łóżka..jeszcze poczekam, moz3 mi przejdzie. Bo kiedyś miałam podobny ból i orzeszko po 2 godzinach.
Hyhy Michasia jej nie zna i nie pozna ,a Wiki zaluje ze ja zna i jest z nia spokrewniona..Tyle dobrego że nie tęsknią za fajna babciamoja teściowa to też gigantka ale na szczęście nie ma jak notorycznie utrudniać nam życia
No właśnie... A gdzie jeszcze maz i córki... oj wyzwanie mnie czeka coś czuje
Oby to nie był wyrostek. Kiedyś mnie tak bolało, wylądowałam na ip i stwierdzono zapalenie przydatkow. Mój mąż miał zapalenie wyrostka i ból był tak silny że chodzić nie mógł. Zdrówka dla Ciebie![]()
Mój Filip nie zwraca na niego uwagiWiem , że temat był poruszany ale nie przywiązywałam do niego większej uwagi . Jak sprawdził się u Was Miś Szumis ? Zastanawiam się czy żakowic.
Niby tak, ale wtedy ze spacerkiem bym sobie dała spokój, główka po kąpieli na zewnątrz niebezpiecznie...Nie no, kto powiedział, że dziecko musi być kąpane wieczoremjeśli tylko jej to wszystko jedno, to spoko
![]()