Maljan
Fanka BB :)
2Dziewczyny, które mają butelkę Avent Natural- jaki numer smoczka już używacie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
2Dziewczyny, które mają butelkę Avent Natural- jaki numer smoczka już używacie?
Dokładnie, ja teżNiby tak, ale wtedy ze spacerkiem bym sobie dała spokój, główka po kąpieli na zewnątrz niebezpiecznie...
No właśnie je teraz zauważyłam , że nie bujanie dziala na moją alicje tylko moje : szszsz .. ,Mamy tego szarego whisbear. Kupilismy go jak maly sie urodzil. I zaczelismy puszczac tak mniej wiecej jak mial nie caly miesiac bo wtedy zaczal byc nie spokojny. I powiem Ci ze dziala na niego. My mamy akurat z cry sensor. Ze jak dziecko zacznie plakac badz sie wiercic to on sam sie wlacza i tez ten szum ustawilismy troszke ciszej.
Za 100zl używany z sensorem lub 80 bez sensoru nowy z olx. Lub bez sensoru 60 używany. To jak uwazasz. ? Który lepiej ?Mam ten z sensorem. Ale czy się opłaca ? W ciągu dnia nie ale w nocy tak. Na olx są fajne ceny używanych misiów
No właśnie dziala. I moje szumienie ustami i szum z telefonu. Nie skapnela sie wcześniej że to właśnie to szumienie tak ja uspokaja. Myślałam , że bujanie. Dzisiaj od rana nawet nie muszę drgnąć.Klaudia szkoda kasy spróbuj na telefonie czy będzie działać w ogóle jeśli już chcesz kupić koniecznie
Jeśli mam doradzić weź ten z sensorem używany... ja kupiłam nowy na allegro za 180 i żałuję że nie pomyślałam o olxsieZa 100zl używany z sensorem lub 80 bez sensoru nowy z olx. Lub bez sensoru 60 używany. To jak uwazasz. ? Który lepiej ?