Moja też ma problem bo jak już uśnie to budzi ją dławienie i tak w kółko. Wczoraj 6 razy ją odkładałam do snu i musiałam szybciutko podnosić żeby się nie zakrztusiła i wtedy jej się lekko odbija. Lekarz przepisał jej debridat żeby się nie ulewało ale nie pomaga bo ona raczej nie ulewa tylko się krztusi. Po jedzeniu noszę ją nawet 30 minut i ładnie sie odbije a potem tak jej dokucza że boję się ją zostawić samą.Spi w dzien roznie czasami godzinke pospi lub dwie ale to bardzo rzadko a czasami to kilka razy po 10 minut i tyle. Ale za to w nocy nadrabia spaniem. Tylko moj maly ma refluks i czasami niestety go to wybudza. A Twoja?
reklama
G
gosc12
Gość
U nas jedynie spanie w dzień jest męczące. Tak to nie narzekam mała zabawek nie potrzebuje. Wystarczy , że roletę w oknie odsunę i godzina dla mnie wolnego [emoji23]To ja wam nie zazdroszczę takiego bujania ciągłego :/
Ja tylko odkryłam że Zosia dłużej śpi za dnia jak położę ja do jej łóżeczka a nie na kanapę. Na kanapie góra pół godziny spała a w łóżeczku do dwóch potrafi co u siebie to u siebie
Serio mam kochane dziecko. Mało płacze, samo się długo sobą zajmie. Wiadomo trochę chodzić z nią też muszę i pogadać, pobawić ale widzę że wy macie gorzej
G
gosc12
Gość
A jak byś ja trochę wyżej kładła ?Moja też ma problem bo jak już uśnie to budzi ją dławienie i tak w kółko. Wczoraj 6 razy ją odkładałam do snu i musiałam szybciutko podnosić żeby się nie zakrztusiła i wtedy jej się lekko odbija. Lekarz przepisał jej debridat żeby się nie ulewało ale nie pomaga bo ona raczej nie ulewa tylko się krztusi. Po jedzeniu noszę ją nawet 30 minut i ładnie sie odbije a potem tak jej dokucza że boję się ją zostawić samą.
Kładę, kupiłam tą poduszkę klin i mam ją w łóżeczku pod materacem a na łóżku podkładam jej pod poduszkę koc żeby miała skos i dalej lipa.A jak byś ja trochę wyżej kładła ?
zanka200389
Fanka BB :)
Dobrze bardzo dobrze. Sama przeważnie zasypiaI jak Ci idzie ?
G
gosc12
Gość
O rany. To rzeczywiście nie za fajnie. A na boczku jak leży to też się dławi ?Kładę, kupiłam tą poduszkę klin i mam ją w łóżeczku pod materacem a na łóżku podkładam jej pod poduszkę koc żeby miała skos i dalej lipa.
G
gosc12
Gość
Ślicznie wygladalaWypędziliśmy diabełka [emoji173]️ tak nasz aniołek wyglądał [emoji173]️Zobacz załącznik 911580Zobacz załącznik 911581
oliwiapatrycja
No właśnie miało być w sobotę a nie mam odpowiedzi od Aniaslu ,A co z tym prywatnym forum? Bo ja już zapomniałam czy to miało być po weekendzie [emoji57]
Sklerozę mam i nie pamietam kiedy dokładnie o tym pisałyśmy
reklama
Paulana
Kładę, kupiłam tą poduszkę klin i mam ją w łóżeczku pod materacem a na łóżku podkładam jej pod poduszkę koc żeby miała skos i dalej lipa.
A to nie katar ja tak dusi? Moze jej spływa. Odsysaj jej nosek przed spaniem. U nas czasem mała potrafi się tak wybudzić jak ją nos kręci