@Fiorna moze takie coś. Moja mała lubi do spania. Link do: Lampka nocna żółw projektor gwiazd z muzyką Zamówienia telefoniczne 785 362 676
reklama
@Fiorna moze takie coś. Moja mała lubi do spania. Link do: Lampka nocna żółw projektor gwiazd z muzyką Zamówienia telefoniczne 785 362 676
Może album na zdjęcia dziecka albo taki album, gdzie się zapisuję ważne rzeczy z życia dziecka, robi odciski stop rączki itp.
Może album na zdjęcia dziecka albo taki album, gdzie się zapisuję ważne rzeczy z życia dziecka, robi odciski stop rączki itp.
Żabka2018
Fanka BB :)
Ja dostałam m.in. ramkę na zdjęcie, możesz też kupić te karty kontrastowe CzuCzu albo po prostu jakąś grzechotkę bo nim się obejrzą a się przydaTo wszystko mają, projektor też, misia szumisia mają, duży zapas pampersow...
Ostatnia edycja:
niemamco
Haha moja to samo! Już widzę jakiego miałaby nerwaMoja dostałaby w tym wścieku dupy haha. Ona nie lubi zwykłej czapki a co dopiero takie coś.
Fiorna
Dzięki za wszystkie podpowiedzi
Tak fajnie zapowiadał się weekend dopóki nie zadzwonił mechanik... Tak to już kolejny raz w tym roku nasz samochód stoi w warsztacie.. Jestem załamana.. Ostatnio było 2.5 tysiąca a w poniedziałek auto do odbioru i rachunek na 4050 zł. Przez ostatnie 2 lata więcej do niego włożyliśmy niż jest wart.
Dopiero co się przeprowadziliśmy, wszystkie oszczędności poszły na wkład własny, ledwo uciulaliśmy żeby się urządzić i wyszliśmy na zero. Wszystkie odłożone pieniądze się rozeszły i tu taki rachunek...
Tak fajnie zapowiadał się weekend dopóki nie zadzwonił mechanik... Tak to już kolejny raz w tym roku nasz samochód stoi w warsztacie.. Jestem załamana.. Ostatnio było 2.5 tysiąca a w poniedziałek auto do odbioru i rachunek na 4050 zł. Przez ostatnie 2 lata więcej do niego włożyliśmy niż jest wart.
Dopiero co się przeprowadziliśmy, wszystkie oszczędności poszły na wkład własny, ledwo uciulaliśmy żeby się urządzić i wyszliśmy na zero. Wszystkie odłożone pieniądze się rozeszły i tu taki rachunek...
GorzkaPomarańcza
Mi zostaly dwie paczki tych pampersów i nie mogę ich sprzedać. My już chyba z miesiąc temu przeszliśmy na trójki i też są ślady na udkach ale myślę, że robią się przez tłuszczykZostało mi 144 sztuki pampersow r2 a musimy już przejść na 3 bo 2 sa małe i robią się już od nich ślady na udkach
GorzkaPomarańcza
U na głównie maskotki i ciuszki, karuzela i autko do odpychaniaWybieram się jutro do kuzynki która tydzień temu urodziła synka. Mówiła że ubranek mają dużo na różne rozmiary. Nie mam pomysłu co mogę kupić dla małego. A my w prezentach głównie dostaliśmy ubrania... Co wasze dzieci innego dostały? Może coś mnie zainspiruje
reklama
O masakra...Dzięki za wszystkie podpowiedzi