reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Nie chciałabym zbyt dużo wydać [emoji14] chyba wstąpię jutro do tesko bo tam są fajne rzeczy dla dzieci i coś wybiorę :) oni się tak ze wszystkim pospieszyli że nie dali nam wyrobu w prezencie :D
Aaa i dostaliśmy jeszcze metryczkę ze zdjęciem w ramce, personalizowaną kostkę interaktywną (taką materiałową) i tą taką personalizowaną zawieszkę do smoczka

reklama
Patrz @Karokao co u mnie i to tak ciągle :errr:tylko ja mam gęste i grube włosy więc narazie jeszcze się tak nie przejmuje. Wystarczy, że umyje to nawet moja mała ma je wszędzie :eek:

Załączniki

• 20181027_095734.jpg
    20181027_095734.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 94
Coś namieszałam z tym poprzednim postem :/ @Karokao Słyszałam, że jak nie ma znacznych ubytków na głowie to trzeba przeczekać, no ale wzmocnić nie zaszkodzi tylko też nie mam pomysłu czym ...

Ostatnia edycja:
Dzięki za wszystkie podpowiedzi :)

Tak fajnie zapowiadał się weekend dopóki nie zadzwonił mechanik... Tak to już kolejny raz w tym roku nasz samochód stoi w warsztacie.. Jestem załamana.. Ostatnio było 2.5 tysiąca a w poniedziałek auto do odbioru i rachunek na 4050 zł. Przez ostatnie 2 lata więcej do niego włożyliśmy niż jest wart.
Dopiero co się przeprowadziliśmy, wszystkie oszczędności poszły na wkład własny, ledwo uciulaliśmy żeby się urządzić i wyszliśmy na zero. Wszystkie odłożone pieniądze się rozeszły i tu taki rachunek...
O rany.. współczuję :/ nie lepiej go sprzedać ? Czy już się nie opłaca ?

reklama
Do góry