Pewnie, że się liczy tak się zastanawiałam bo wcześniej było więcej kamień. Powiedz, zamierzasz długo jeszcze ściągać pokarm i podawać Olkowi?Wiesz co ja ciągle borykałam się z myślą czy kupić nowy wypasiony wózek czy taki najtańszy . I kupiłam od sąsiadki za 300 zwykły wózek , nie ten nowoczesny ( łódkę )
Najpierw trochę żałowałam a teraz nie, trzy miesiące zleciało nie wiem kiedy i już się rozglądamy za spacerówka bo chcemy kupić wcześniej i ten wózek spokojnie odsprzedam za tyle co kupiłam a nawet jakby nie to wyrzucę , oddam wszystko jedno bo nie był drogi [emoji16] i chyba jakbym miała nawet z 3tys więcej dochodów na miesiąc to też bym zrobiła tak samo jak teraz [emoji16]Nie wiem czy ja się wliczam .. bo odciagam i podaje z butli [emoji16] ale młody je tak jak twoja Iza . W nocy coraz częściej ma dwie przerwy po 6h. Więcej niż 8 karmień raczej nie ma. Najcześniej teraz 6
Ja się nie martwię , bo przyrosty ma piękne , je wtedy kiedy chce więc chyba tyle po prostu potrzebuje
reklama
karkula309
Fanka BB :)
Raz na dwa tygodnie mam zalamke i wtedy chce przestac.Pewnie, że się liczy tak się zastanawiałam bo wcześniej było więcej kamień. Powiedz, zamierzasz długo jeszcze ściągać pokarm i podawać Olkowi?
Na razie odciagam bo przez tą anemię i te kupy boje się podać mm żeby go jeszcze bardziej nie zatwardzic ..
Nie wiem dokładnie ile ale raczej dłużej jak pół roku nie będę karmić .. czyli do 3 miesięcy jeszcze [emoji16]
G
gosc12
Gość
To moja tak łatwo nie odpuszcza [emoji16]Powiem Ci że ona bardziej wrzeszczy jak płacze. Trochę się darla ale ja tam byłam przyzwyczajona. Jak mocno wrzeszczala to na chwilkę odchodzilam. Potem przychodziłam, wsadzilam smoczka, przytulalam do buzi pielucha tetrowa. I tak milion razy na początku. Teraz czasem raz wystarczy i ysypia 2-3 dni to trwało może. Ale każde dziecko inne, jak że wszystkim. Stałam też na początku więcej przy jej łóżeczku, z czasem podchodziłem na chwilę. I moja się uspokaja jak daje jej moje palce do potrzymania
Podziwiam Cię bo to dużo roboty i czasu zajmuje.Raz na dwa tygodnie mam zalamke i wtedy chce przestac.
Na razie odciagam bo przez tą anemię i te kupy boje się podać mm żeby go jeszcze bardziej nie zatwardzic ..
Nie wiem dokładnie ile ale raczej dłużej jak pół roku nie będę karmić .. czyli do 3 miesięcy jeszcze [emoji16]
E
Ewka34
Gość
Hyhyhy moja tez nie.. jak nie podchodze to az ze wscieklosci sie drze na caly glos [emoji23] masakra.. jak ja pozniej wezme to wyzywa po swojemu [emoji23]To moja tak łatwo nie odpuszcza [emoji16]
zanka200389
To moja tak śmiesznie się żaliHyhyhy moja tez nie.. jak nie podchodze to az ze wscieklosci sie drze na caly glos [emoji23] masakra.. jak ja pozniej wezme to wyzywa po swojemu [emoji23]
E
Ewka34
Gość
I na koniec wielki oddech jakby sie nie wiadomo jak nagadala? Moja tak ma hyhyTo moja tak śmiesznie się żali
zanka200389
Moja tez trzęsie szczeka śmiesznie to wygląda ale to minie. Czasami noga jej się też trzęsieA mój jak się dziwi to robi oczy jak gollum z Hobbita i trzęsie dolną szczęka w górę i dół sama próbowałam i ja tak nie umiem
reklama
karkula309
Dziękuję gdy maz jest w domu to nie mam z tym problemu. Gorzej jak jest w pracy a mały daje w kość. Niestety moje piersi muszą być opróżniane co 3h systematycznie, tak je przyzwyczailamPodziwiam Cię bo to dużo roboty i czasu zajmuje.