oliwiapatrycja
Fanka BB :)
No racja gdzie tam chłopak z motylkiemDzisiaj będę w pepco
Muszę obczaić gryzaki ale jakiś bardziej męski
Jakieś jeszcze były inne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No racja gdzie tam chłopak z motylkiemDzisiaj będę w pepco
Muszę obczaić gryzaki ale jakiś bardziej męski
Nie kochana ,mieszkam w domu jednorodzinnym ,gdzie akurat wejscie do kotlowni jest u szwagra w mieszkaniu.. a nie chcac im lazic po domu ,jestem skazana na ich łaske napalenia w piecu.. gdybym miala swoj piec sama bym napalilaMi mąż zanim poszedł do pracy to rozpalil w piecu ale jak wstałam o 7 to musiałam zasuwac pod wiate po węgiel i drzewo o podlozyc bo już wygasalo. A Ty mieszkasz w bloku? Jeszcze nie grzeją?
Mój chodzi w 68 już ze 2 tygodnie i wydaje mi się, że wcale długo w tym rozmiarze nie pochodziIle dzieci już chodzi w rozmiarze 68?
62 wydają się być małe, szczególnie pajace bo jak Kacper wyprostuje nóżki to są naciągnięte a 68 jeszcze za długie
Też będziesz dodana , nie martw sięRozumiem, że się przenosicie bo macie swoje sprawy i znacie się już troche. Tylko szkoda żeby to forum zostało puste bo fajne towarzystwo i można jakieś fajne rady zaczerpnąć także mam nadzieje, że czasami któraś z Was się pojawi my lecimy oglądać CzuCzu
Nie kochana ,mieszkam w domu jednorodzinnym ,gdzie akurat wejscie do kotlowni jest u szwagra w mieszkaniu.. a nie chcac im lazic po domu ,jestem skazana na ich łaske napalenia w piecu.. gdybym miala swoj piec sama bym napalila
To szybko rosnie moja tez w 68 chodzi ale mysle ze jeszcze troche pochodziMój chodzi w 68 już ze 2 tygodnie i wydaje mi się, że wcale długo w tym rozmiarze nie pochodzi
Hyhyhy dokladnie.. nawet nie moge zwrocic uwagi ich dzieciom zeby byly ciut ciszej bo mi malutka spi.. ale mam nadzieje ze w koncu cos znajdziemy bo Michasia to nie Wiki i kazdy drobny halas ja budzi.. a Wiki to jak zasnie to bomba za oknem by jej nie obudzila [emoji23]Aa zapomniałam Ewa, że Ty mieszkasz z tą psychopatka..