karkula309
Fanka BB :)
Chodzi ci o takie podciąganie jak lekarze sprawdzają czy dziecko główkę unosi ?Ale Olek jak mu podam ręce to też się podciąga bo to taki odruch jest z tego co czytałam. Ja nie sadzam, córka sama zaczęła siadać jak miała 6 miesięcy z pozycji na raczki. Poczekam i u Olka
Mój klatkę piersiową dźwiga ale glowy jeszcze nie podnosi . Ja mu nie podaje tak w domu rąk bo boje się że uszkodzę mu kręgi szyjne
Dokładnie [emoji16] ja gdybym była na miejscu Klaudi tzn sama w domu to w większości dni chodziłabym brudna . Wycierałabym się mokrymi chusteczkami [emoji16] a gdzie tu mowa o kąpieli. Ja jak jestem sama w domu to głowę myje o godzinie 4, jak mój syn ma jeszcze nockę. Wtedy też myje naczynia, robię pranie [emoji16] raz zdarzyło mi się o 3 w nocy prac ręcznie [emoji16]No wiadomo, że każde dziecko inne jest i Twoja też jest o tydzień starsza to może już widzi rzeczy, przedmioty itd które są w dalszej perspektywie no to nie masz aż tak źle, da się wypocząć skoro godzinę aż mogłaś w wannie relaksować się