reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Uwazajcie na zakupy z Aliexpress , słyszałam historię że kobieta kupiła córce kalosze które były zrobione z toksycznej gumy i dziewczynka a teraz problemy zdrowotne. To nie są rzeczy przebadane i z certyfikatem na nasz rynek.
Btw tak samo nie kupujcie , Pepco butów, kiedyś kupiłam córce to jej się stopa przykleiła do kleju w środku :O
O matko ...

reklama
No co Ty.. aż tyle?? Ja robiłam przez neta i w sumie krótki wniosek.i tak zrobiłam kilka błędów to mi zadzwonili z urzędu i uzupelnilam telefonicznie. Właśnie wczoraj przyszedł SMS że do odebrania gotowa. A orientujesz się na co są konkretnie zniżki? Chyba paliwo, jakieś kina ale nie wiem dokladnie
U nas śmieci są tańsze, zamiast 95zl za segregowane będziemy płacić 47,50zl.
Lokalnie Masz spis jakie restauracje sklepy przystąpiły do Karty. Ogólnopolskie zniżki też są ale nie porównuję się jeszcze. W Carrefour wiem, że jest 10% taniej na wszystkich zakupach.
Już wypisałam to jutro zawiozę ale mogłam przez neta.

reklama
Do góry