Biedroneczka10
Fanka BB :)
Ja mam właśnie ta i polecam. Olek i lubi oglądać zwierzaki a jak usypia to ściągam pałąk k jjest sama muzyka. Gra Mozarta, Bacha i ogdlpay natury .melodia.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam właśnie ta i polecam. Olek i lubi oglądać zwierzaki a jak usypia to ściągam pałąk k jjest sama muzyka. Gra Mozarta, Bacha i ogdlpay natury .melodia.
No teraz poczytałam o Twojej karuzeli, jest lepsza[emoji108]
To u mnie podobnie mała w 9.5 tygodnia 5800Tez jestem tego samego zdania ze lepiej zeby dziecko przybieralo wiecej niż za malo bo wtedy dobrze się nie rozwija moj 5700 mial w 8 tygodniu i tez pediatra powiedziała ze za duzo
U mnie ćwiczyliśmy w taki sposób, że jak leżał na plecach albo na brzuszku to dawaliśmy książeczki kontrastowe i zabawki na tą "słabszą" stronę. Jeśli mimowolnie przekręcał, to na upartego główkę mu się dawało na tą właściwą stronę i tak milion razy. Na początku była tragedia. Teraz już robi to sam. W poniedziałek idziemy do lekarza, więc zobaczymy co powie..ćwiczyliśmy dwa tygodnie, dzień w dzień po kilka razy. Na przewijaku to samo robiliśmy [emoji4]
Takie, jak pisałam wcześniej [emoji16]A jakie cwiczenia dały efekt?
My dostaliśmy w prezencieChce ta sama tylko różowa. Szukałam używanej ale nikt nie ma i stanie na nowej za ponad 150 zl
Wydają się nardzo podobne
MegaW sobotę mamy chrzciny Lenki, takie ubranko kupiłam, nie mogę się doczekać aż ja w to ubiorę, mam nadzieje, ze rozmiar będzie okej, jest na 68, niby nosi jeszcze 62, ale już raczej nie długo [emoji14]
Zobacz załącznik 905582
Jak dla księżniczki. Szkoda , że w kościele nikt nie zobaczy bo zimno i trzeba ubrac cieplutko. Dlatego ja chrzczę na wiosnę żeby było mniej do ubraniaW sobotę mamy chrzciny Lenki, takie ubranko kupiłam, nie mogę się doczekać aż ja w to ubiorę, mam nadzieje, ze rozmiar będzie okej, jest na 68, niby nosi jeszcze 62, ale już raczej nie długo
Zobacz załącznik 905582