reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Jak wy to robicie, że tyle śpią hah :)
Moja po prostu tak po 3 h max zaczyna się lekko wiercić i jak spie z nią to sprawdzam paluchem pieluchę i przeważnie jest sucho bo w nocy tylko siku robi i to nieczęsto i daje jej tak jakby na spioszka cyca i ciumka i śpi [emoji23]
Moj to maly spioch jak jezdzimy rano na 8 lub 9 na rehabipitacje to wielka awantura ze pobudka o 7 przebieram pampersa zmienilam podziaki i przy karmieniu sie dopiero uspokaja a potem wraca spac :) nawet mi ostatnio na zajeciach zasnal bo to nie byla jego pora wstawania i trzeba bylo zakonczyc zajecia bo pani stwierdzila ze to nie ma sensu hihi :) ale tylko przez pierwszy tydzien wstawal co 2h potem tylko jedna pobudka o 4 a teraz zazwyczaj kolo 6 lub 7 ale dzis to wyjatek :)

reklama
A to moj skarb 1 października skonczyl 2 miesiace :) waga poczatkowa 3330 g 56 cm a po 2 miesiacach 5700 g i 61 cm :) a mowia ze juz taki duzy :) kura na dlugo mi nie starczyla korzystam teraz tylko z rogala :)
My mamy podobna kurę :D mała tez się nie mieści, ale Przynajmiej jest na co jej głowę polozyc, a nogi wystają poza kurkę :p
image.jpg

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 342
Moj maly dzis przyszedł samego siebie spal 12h ciagiem :) gdyby nie to ze ladnie przybiera na wadze to by trzeba bylo budzic a to graniczy z cudem :) tez Wasze maluszki sie nie mogą dobudzic na jedzonko w nocy? Mój nieraz godzinę potrzebuje na obudzil sie troche poplacze pomarudzi i spi dalej :)
Mój się sam budzi w nocy najczęściej po 6 godzinach ale jakby sie nie obudził to też miałabym problem z wybudzeniem :)

reklama
Do góry