G
gosc12
Gość
Zeby to chyba 3-4 miesiąc dopieroMoja się bardzo dziś slinila, dosłownie kapało. Ale mam nadzieje ze to jeszcze nie zeby
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zeby to chyba 3-4 miesiąc dopieroMoja się bardzo dziś slinila, dosłownie kapało. Ale mam nadzieje ze to jeszcze nie zeby
Nikt na serio nie mówił , że zeby wychodzą. Ja się śmiałam , że tak rączki wkłada do buzi to może zeby jej idą i dodałam "[emoji23] " .. no ale dzięki za uświadomienie , byłam przekonana , że w pierwszych tygodniach pojawi się jedynka ..Nie no dziewczyny sorki, ale tak czytam i to niemożliwe żeby w tych tygodniach dzieciom ząbki się przebijały hah [emoji4][emoji28]
Moja tez wkłada często piąstkę do buzi i ślini, to jest po prostu następny etap rozwoju. Jeśli tak robią to bardzo dobrze może tak się komunikują i pokazują tez głód, zamiast ciągłego płakania o wszystko to zaczyna się trochę wyodrębniać nowa forma komunikacji hah ja przynajmniej tak to rozumiem. Nie wiem nawet kiedy ząbki zaczynać się będą, ale no 2 miesiące to na pewno nie ten etap [emoji54]
Pierwszy raz słyszę.Możliwe że się nie opłaca. Też się zastanawiam czy trochę nie przełożyć ale napisali na opakowaniu ( chyba innego mleka )by nie przesypywać i chyba do serca to sobie wzięłam
Dokładnie. Moje chłopaki zaczęli się slinić w okolicy 2,5mies. Piotrkowi wyszedł 1 ząbek jak miał 5mies, Michałowi jak miał 4,5mies.Nie no nikt właśnie nie mówi że to ząbki tylko ślinianki sobie ćwiczą
Ząbki mogą zacząć tak w 5tym miesiącu już ale są wyjątki. Znam takie przypadki gdzie ząbki wyrastały już o wiele wczesniej a gdzieś słyszałam że dziecko urodziło się z zębem
Różnie. Mi wyszły 1ząbki jak miałam 11 miesięcy. Długo byłam bezzębnaZeby to chyba 3-4 miesiąc dopiero
Klaudia a ty musisz jej asystować podczas zabaw ? Nie możesz jej odłożyć ? Chodzi mi o to że np mój jak ma dobry humor to odkładam do łóżeczka a my idziemy spać. Potrafi się z godzinę sam zabawiać aż padnie [emoji16][emoji16][emoji15] twoja tak nie da rady ?3:50 dzień dobry zabawo [emoji16]
Zobacz załącznik 905114
A no dałaś mi teraz do myślenia w dzień czasem i trzy godziny potrafi sama sobie leżeć , oglądać, bawić się. Ja w tym czasie gotuje i sprzątam. Muszę to wykorzystać tak nad ranem. Albo o terazKlaudia a ty musisz jej asystować podczas zabaw ? Nie możesz jej odłożyć ? Chodzi mi o to że np mój jak ma dobry humor to odkładam do łóżeczka a my idziemy spać. Potrafi się z godzinę sam zabawiać aż padnie [emoji16][emoji16][emoji15] twoja tak nie da rady ?
3:50 dzień dobry zabawo [emoji16]
Zobacz załącznik 905114
Nikt na serio nie mówił , że zeby wychodzą. Ja się śmiałam , że tak rączki wkłada do buzi to może zeby jej idą i dodałam "[emoji23] " .. no ale dzięki za uświadomienie , byłam przekonana , że w pierwszych tygodniach pojawi się jedynka ..
[Emoji16][emoji23]