reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Nie no dziewczyny sorki, ale tak czytam i to niemożliwe żeby w tych tygodniach dzieciom ząbki się przebijały hah [emoji4][emoji28]
Moja tez wkłada często piąstkę do buzi i ślini, to jest po prostu następny etap rozwoju. Jeśli tak robią to bardzo dobrze :) może tak się komunikują i pokazują tez głód, zamiast ciągłego płakania o wszystko to zaczyna się trochę wyodrębniać nowa forma komunikacji hah :) ja przynajmniej tak to rozumiem. Nie wiem nawet kiedy ząbki zaczynać się będą, ale no 2 miesiące to na pewno nie ten etap [emoji54]
Mojej mamy koleżanki wnuczka miała 4 msc i już 2 ząbki :D a jest o 2 msc starsza od Malwinki

U mnie cwaniara o 6 się przebudziła i myślałam, ze cyc i do spania a ona ani butli, przy cycu wydziwia, smoka wypluwa i podlizała 30 min spokojnie sama i miałam nadzieje, ze może sama usnie, ale już się domaga :/ i pospane już
My od 6 spalysmy do 9. Mi się już spać nie chce , odłożyłam ja do wózka i śpi dalej :)
Tyle , że spała na mnie przez ten czas to trochę połamana jestem. Ale lubię ją mieć taka wtulona , trzy poduchy pod plecyz Jasiek na ścianę, ja na kołderkę i podusie i śpimy :)
IMG_20181007_091703_600x800.jpg

Załączniki

• IMG_20181007_091703_600x800.jpg
    IMG_20181007_091703_600x800.jpg
    89,5 KB · Wyświetleń: 361
My od 6 spalysmy do 9. Mi się już spać nie chce , odłożyłam ja do wózka i śpi dalej :)
Tyle , że spała na mnie przez ten czas to trochę połamana jestem. Ale lubię ją mieć taka wtulona , trzy poduchy pod plecyz Jasiek na ścianę, ja na kołderkę i podusie i śpimy :)
Zobacz załącznik 905151

Ja tez tak często spie z nią w łóżku, odpoczywamy razem, obok tez siebie ją klade na łóżku i blisko się klade żeby czuła moja bliskość i spokojnie spała :)

U nas dziś ranek tak wyglądał [emoji23]
W ogóle mało mnie tu teraz bo wróciłam do pracy na pełnych obrotach. Jeszcze Maja się wycwaniła i chciałaby być tylko na rękach. A jeszcze Aleksowi czas trzebs poświęcić. Bo niestety odbija sobie to że poświęca mu się mniej uwagi i o...
IMG_20181007_070812_110.jpg

Załączniki

• IMG_20181007_070812_110.jpg
    IMG_20181007_070812_110.jpg
    66,1 KB · Wyświetleń: 332
U nas dziś ranek tak wyglądał [emoji23]
W ogóle mało mnie tu teraz bo wróciłam do pracy na pełnych obrotach. Jeszcze Maja się wycwaniła i chciałaby być tylko na rękach. A jeszcze Aleksowi czas trzebs poświęcić. Bo niestety odbija sobie to że poświęca mu się mniej uwagi i o... Zobacz załącznik 905161

Super zdjęcie hah :) a mała cała Ty[emoji7]

A synek poza pt „nie oddam mamy” [emoji1376][emoji5]

Moj maly dzis przyszedł samego siebie spal 12h ciagiem :) gdyby nie to ze ladnie przybiera na wadze to by trzeba bylo budzic a to graniczy z cudem :) tez Wasze maluszki sie nie mogą dobudzic na jedzonko w nocy? Mój nieraz godzinę potrzebuje na obudzil sie troche poplacze pomarudzi i spi dalej :)

reklama
Jak wy to robicie, że tyle śpią hah :)
Moja po prostu tak po 3 h max zaczyna się lekko wiercić i jak spie z nią to sprawdzam paluchem pieluchę i przeważnie jest sucho bo w nocy tylko siku robi i to nieczęsto i daje jej tak jakby na spioszka cyca i ciumka i śpi [emoji23]

Do góry