reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Nie no dziewczyny sorki, ale tak czytam i to niemożliwe żeby w tych tygodniach dzieciom ząbki się przebijały hah [emoji4][emoji28]
Moja tez wkłada często piąstkę do buzi i ślini, to jest po prostu następny etap rozwoju. Jeśli tak robią to bardzo dobrze :) może tak się komunikują i pokazują tez głód, zamiast ciągłego płakania o wszystko to zaczyna się trochę wyodrębniać nowa forma komunikacji hah :) ja przynajmniej tak to rozumiem. Nie wiem nawet kiedy ząbki zaczynać się będą, ale no 2 miesiące to na pewno nie ten etap [emoji54]
Mojej mamy koleżanki wnuczka miała 4 msc i już 2 ząbki :D a jest o 2 msc starsza od Malwinki

U mnie cwaniara o 6 się przebudziła i myślałam, ze cyc i do spania a ona ani butli, przy cycu wydziwia, smoka wypluwa i podlizała 30 min spokojnie sama i miałam nadzieje, ze może sama usnie, ale już się domaga :/ i pospane już
My od 6 spalysmy do 9. Mi się już spać nie chce , odłożyłam ja do wózka i śpi dalej :)
Tyle , że spała na mnie przez ten czas to trochę połamana jestem. Ale lubię ją mieć taka wtulona , trzy poduchy pod plecyz Jasiek na ścianę, ja na kołderkę i podusie i śpimy :)
IMG_20181007_091703_600x800.jpg

Załączniki

• IMG_20181007_091703_600x800.jpg
    IMG_20181007_091703_600x800.jpg
    89,5 KB · Wyświetleń: 362
My od 6 spalysmy do 9. Mi się już spać nie chce , odłożyłam ja do wózka i śpi dalej :)
Tyle , że spała na mnie przez ten czas to trochę połamana jestem. Ale lubię ją mieć taka wtulona , trzy poduchy pod plecyz Jasiek na ścianę, ja na kołderkę i podusie i śpimy :)
Zobacz załącznik 905151

Ja tez tak często spie z nią w łóżku, odpoczywamy razem, obok tez siebie ją klade na łóżku i blisko się klade żeby czuła moja bliskość i spokojnie spała :)

U nas dziś ranek tak wyglądał [emoji23]
W ogóle mało mnie tu teraz bo wróciłam do pracy na pełnych obrotach. Jeszcze Maja się wycwaniła i chciałaby być tylko na rękach. A jeszcze Aleksowi czas trzebs poświęcić. Bo niestety odbija sobie to że poświęca mu się mniej uwagi i o...
IMG_20181007_070812_110.jpg

Załączniki

• IMG_20181007_070812_110.jpg
    IMG_20181007_070812_110.jpg
    66,1 KB · Wyświetleń: 337
U nas dziś ranek tak wyglądał [emoji23]
W ogóle mało mnie tu teraz bo wróciłam do pracy na pełnych obrotach. Jeszcze Maja się wycwaniła i chciałaby być tylko na rękach. A jeszcze Aleksowi czas trzebs poświęcić. Bo niestety odbija sobie to że poświęca mu się mniej uwagi i o... Zobacz załącznik 905161

Super zdjęcie hah :) a mała cała Ty[emoji7]

A synek poza pt „nie oddam mamy” [emoji1376][emoji5]

Moj maly dzis przyszedł samego siebie spal 12h ciagiem :) gdyby nie to ze ladnie przybiera na wadze to by trzeba bylo budzic a to graniczy z cudem :) tez Wasze maluszki sie nie mogą dobudzic na jedzonko w nocy? Mój nieraz godzinę potrzebuje na obudzil sie troche poplacze pomarudzi i spi dalej :)

reklama
Jak wy to robicie, że tyle śpią hah :)
Moja po prostu tak po 3 h max zaczyna się lekko wiercić i jak spie z nią to sprawdzam paluchem pieluchę i przeważnie jest sucho bo w nocy tylko siku robi i to nieczęsto i daje jej tak jakby na spioszka cyca i ciumka i śpi [emoji23]

Do góry