reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja brałam przez wiele lat i nigdy nie miałam plamień poza tymi "planowanymi" co 28 dni. Więc dziwi mnie, że Klaudia miała wcześniej plamienie
Może to przez to , że pierwszy okres ? Bo to nie plamienie a normalnie krew , okres. Nie obfity ale jest. 6 dni już dzisiaj mija , zadzwonić do ginekologa czy to normalne ? Sama już nie wiem ..

Może to przez to , że pierwszy okres ? Bo to nie plamienie a normalnie krew , okres. Nie obfity ale jest. 6 dni już dzisiaj mija , zadzwonić do ginekologa czy to normalne ? Sama już nie wiem ..
Ja bym zadzwoniła. Podczas brania tabletek anty nie ma normalnego okresu. No chyba że skoro ty je zaczęłaś brać w jakikolwiek dzień (nie w pierwszy dzień miesiączki) to jest inaczej, nie wiem :)

Moje dziecko dziś trochę pospalo w dzień i mama w końcu miała trochę czasu, żeby ogarnac pranie i torby z ubraniami po urlopie ;) Mąż przeniósł mi komodę małej i łóżeczko na dół, bo w jej pokoju stało bezczynnie. A ja jak zostanę sama nie będę musiała latać na gore po jej ubranka. Pisałam ostatnio, ze bardzo spodobały mi się ubranka ze smyka to właśnie kupiłam :) i jeden komplecik z Tesco i dwie koszulki :p
IMG_0934.JPG

IMG_0939.JPG

IMG_0935.JPG

Załączniki

• IMG_0934.JPG
    IMG_0934.JPG
    2,3 MB · Wyświetleń: 397
  • IMG_0939.JPG
    IMG_0939.JPG
    3 MB · Wyświetleń: 392
  • IMG_0935.JPG
    IMG_0935.JPG
    2,8 MB · Wyświetleń: 398
Moje dziecko dziś trochę pospalo w dzień i mama w końcu miała trochę czasu, żeby ogarnac pranie i torby z ubraniami po urlopie ;) Mąż przeniósł mi komodę małej i łóżeczko na dół, bo w jej pokoju stało bezczynnie. A ja jak zostanę sama nie będę musiała latać na gore po jej ubranka. Pisałam ostatnio, ze bardzo spodobały mi się ubranka ze smyka to właśnie kupiłam :) i jeden komplecik z Tesco i dwie koszulki :p
Zobacz załącznik 904068
Zobacz załącznik 904069
Zobacz załącznik 904070
Extra ciuszki , mała będzie miała w co się stroić :) super

Zobacz załącznik 904068
Zobacz załącznik 904069
Zobacz załącznik 904070
Batman jest w smyku? Chce takiego :D fajne są tez czapeczki Batman szkoda ze typowo chłopięce

reklama
Do góry