Lustysia
Fanka BB :)
Spostrzegawcza Dziękuje ;*Słodko [emoji5] śliczne paznokcie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spostrzegawcza Dziękuje ;*Słodko [emoji5] śliczne paznokcie
Może to przez to , że pierwszy okres ? Bo to nie plamienie a normalnie krew , okres. Nie obfity ale jest. 6 dni już dzisiaj mija , zadzwonić do ginekologa czy to normalne ? Sama już nie wiem ..Ja brałam przez wiele lat i nigdy nie miałam plamień poza tymi "planowanymi" co 28 dni. Więc dziwi mnie, że Klaudia miała wcześniej plamienie
Ja wlewam do mleka.My mamy debridat na brzuszek już 2 tyg, mojej to bardzo smakuje dostaje ze strzykawki
To sam cukier jest A jak często i ile ml podajesz? Mi kazał 3 razy po 3,4 mlMy mamy debridat na brzuszek już 2 tyg, mojej to bardzo smakuje dostaje ze strzykawki
Ja bym zadzwoniła. Podczas brania tabletek anty nie ma normalnego okresu. No chyba że skoro ty je zaczęłaś brać w jakikolwiek dzień (nie w pierwszy dzień miesiączki) to jest inaczej, nie wiemMoże to przez to , że pierwszy okres ? Bo to nie plamienie a normalnie krew , okres. Nie obfity ale jest. 6 dni już dzisiaj mija , zadzwonić do ginekologa czy to normalne ? Sama już nie wiem ..
2 razy po 2ml, spora dawkę macieTo sam cukier jest A jak często i ile ml podajesz? Mi kazał 3 razy po 3,4 ml
Extra ciuszki , mała będzie miała w co się stroić superMoje dziecko dziś trochę pospalo w dzień i mama w końcu miała trochę czasu, żeby ogarnac pranie i torby z ubraniami po urlopie Mąż przeniósł mi komodę małej i łóżeczko na dół, bo w jej pokoju stało bezczynnie. A ja jak zostanę sama nie będę musiała latać na gore po jej ubranka. Pisałam ostatnio, ze bardzo spodobały mi się ubranka ze smyka to właśnie kupiłam i jeden komplecik z Tesco i dwie koszulki
Zobacz załącznik 904068
Zobacz załącznik 904069
Zobacz załącznik 904070
Batman jest w smyku? Chce takiego fajne są tez czapeczki Batman szkoda ze typowo chłopięceMoje dziecko dziś trochę pospalo w dzień i mama w końcu miała trochę czasu, żeby ogarnac pranie i torby z ubraniami po urlopie Mąż przeniósł mi komodę małej i łóżeczko na dół, bo w jej pokoju stało bezczynnie. A ja jak zostanę sama nie będę musiała latać na gore po jej ubranka. Pisałam ostatnio, ze bardzo spodobały mi się ubranka ze smyka to właśnie kupiłam i jeden komplecik z Tesco i dwie koszulki
Zobacz załącznik 904068
Zobacz załącznik 904069
Zobacz załącznik 904070
Tak to ze smyka mi się dla chłopca podobał taki kombinezonik dresowy ze smyka z batmanem. Mówiłam ze jak będzie chłopiec to to kupię [emoji23]Batman jest w smyku? Chce takiego fajne są tez czapeczki Batman szkoda ze typowo chłopięce