reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja brałam przez wiele lat i nigdy nie miałam plamień poza tymi "planowanymi" co 28 dni. Więc dziwi mnie, że Klaudia miała wcześniej plamienie
Może to przez to , że pierwszy okres ? Bo to nie plamienie a normalnie krew , okres. Nie obfity ale jest. 6 dni już dzisiaj mija , zadzwonić do ginekologa czy to normalne ? Sama już nie wiem ..

Może to przez to , że pierwszy okres ? Bo to nie plamienie a normalnie krew , okres. Nie obfity ale jest. 6 dni już dzisiaj mija , zadzwonić do ginekologa czy to normalne ? Sama już nie wiem ..
Ja bym zadzwoniła. Podczas brania tabletek anty nie ma normalnego okresu. No chyba że skoro ty je zaczęłaś brać w jakikolwiek dzień (nie w pierwszy dzień miesiączki) to jest inaczej, nie wiem :)

Moje dziecko dziś trochę pospalo w dzień i mama w końcu miała trochę czasu, żeby ogarnac pranie i torby z ubraniami po urlopie ;) Mąż przeniósł mi komodę małej i łóżeczko na dół, bo w jej pokoju stało bezczynnie. A ja jak zostanę sama nie będę musiała latać na gore po jej ubranka. Pisałam ostatnio, ze bardzo spodobały mi się ubranka ze smyka to właśnie kupiłam :) i jeden komplecik z Tesco i dwie koszulki :p
IMG_0934.JPG

IMG_0939.JPG

IMG_0935.JPG

Załączniki

• IMG_0934.JPG
    IMG_0934.JPG
    2,3 MB · Wyświetleń: 395
  • IMG_0939.JPG
    IMG_0939.JPG
    3 MB · Wyświetleń: 388
  • IMG_0935.JPG
    IMG_0935.JPG
    2,8 MB · Wyświetleń: 394
Moje dziecko dziś trochę pospalo w dzień i mama w końcu miała trochę czasu, żeby ogarnac pranie i torby z ubraniami po urlopie ;) Mąż przeniósł mi komodę małej i łóżeczko na dół, bo w jej pokoju stało bezczynnie. A ja jak zostanę sama nie będę musiała latać na gore po jej ubranka. Pisałam ostatnio, ze bardzo spodobały mi się ubranka ze smyka to właśnie kupiłam :) i jeden komplecik z Tesco i dwie koszulki :p
Zobacz załącznik 904068
Zobacz załącznik 904069
Zobacz załącznik 904070
Extra ciuszki , mała będzie miała w co się stroić :) super

Zobacz załącznik 904068
Zobacz załącznik 904069
Zobacz załącznik 904070
Batman jest w smyku? Chce takiego :D fajne są tez czapeczki Batman szkoda ze typowo chłopięce

reklama
Do góry