reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja dziewczyny dziś poszalałam z kawami [emoji173]️
Miałam sobie kupic młynek do kawy, ale koleżanka mnie uświadomiła że na co mi kolejny bajer w domu jak mam thermomixa tego lidlowskoego i trzeciez on mi zmieli [emoji23] i takim sposobem mam stowke wiecej w kieszeni [emoji23]
IMG_20181003_104827.jpg

Załączniki

• IMG_20181003_104827.jpg
    IMG_20181003_104827.jpg
    68,7 KB · Wyświetleń: 313
A mi dzisiaj Malwinka ładnie posłała jak usnęła po 23 to dopiero obudziła się na karmienie po 5 , zjadla i jeszczs ponad 2 godz pospala, a zazwyczaj o 4 się budzi .
Wczoraj byłam u gina bo ostatnio jak byłam to kolejki gorzej jak na NFZ że zrezygnowałam i dopiero wczoraj byłam . Zbadał mnie wszystko ok jak weszłam na fotel to się pytał czy byłam nacinana , dopiero jak się przyjrzał bliżej to mówi że mała kreseczka zostala i nic praktycznie nie widać , ładnie zagojone . Dał mi receptę na tabletki ale sama nie wiem czy je kupię bo się boje ze bede miała skutki uboczne, chyba Limetic, nigdy żadnych nie brałam i się obawiam :D
Jeszcze przy okazji poszlam do Pepco kupiłam jej skarpetki takie fajne grube chyba frotte czy jakoś tak , bluzkę i bluzę z działu chłopięcego szarą :D ale ciepła to po domu będzie albo gdzieś wyjść pod kombinezon Zobacz załącznik 903949 Zobacz załącznik 903950 Zobacz załącznik 903951
Mam takie same skarpetki z pepco, tylko w wersji chłopięcej [emoji16]

No niepotrzebnie [emoji4]w sieci znajdziesz wszystko, co będziesz chciała. Mi ginekolog powiedział, że pacjentki są zadowolone z tych tabletek.
Nie czyta się na ten temat . Jak mi lekarz przepisywał tabletki, spytałam jakie mogą być skutki uboczne. Powiedział , że mi nie powie bo będę to miała. Póki co nic mi nie jest a zaraz kończę opakowanie. Pewnie gdybym poczytała to i ból głowy bym miała.

reklama
Dziewczyny z grubej rury :jak często kąpiecie swoje dzieciaki? My z mężem postanowiliśmy co dwa dni i zastanawiam się czy nie jesteśmy wyrodni, ale wydaje nam się że nie ma potrzeby częściej jak już nie ma upałów. Wiadomo jak się dziecko "ubrudzi" to inna sprawa..a zawsze to zachowa się trochę bariery ochronnej na skórze.
Wczoraj odwiedziłam poradnie laktacyjna po zapaleniu piersi zostały mi małe zastoje, ale ogólnie okłady ze schłodzonej rozbitej kapusty pomogły. Pani doradzila też przekładania ciepłych okładów przed karmieniem. Byliśmy również sprawdzić poziom bilirubiny bo mała wyszła ze szpitala z poziomem 13,8, ale już ładnie spadło do 7,8:), choć pysio dalej żółtawe.
My kąpiemy codziennie, bo Filip uwielbia kąpiel i kąpiel go bardzo relaksuje. Śmieje się, gaworzy :)

Do góry