Maljan
Fanka BB :)
ZabieramZabieracie swoje szkraby na zakupy do większych marketów? My z małym tylko spacery lub ewentualnie siedzimy z nim w ogrodzie jak pogoda jest.
A jak u was?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ZabieramZabieracie swoje szkraby na zakupy do większych marketów? My z małym tylko spacery lub ewentualnie siedzimy z nim w ogrodzie jak pogoda jest.
A jak u was?
Mała jeździ z nami wszędzie, bo nie mamy jej komu zostawicZabieracie swoje szkraby na zakupy do większych marketów? My z małym tylko spacery lub ewentualnie siedzimy z nim w ogrodzie jak pogoda jest.
A jak u was?
Dlaczego? Jak tylko będziesz miała pokarm to czemu z tego rezygnować? Ja poczekałam aż córka sama się odstawi. Trwało to 2 lata bez 2 tyg.☺ ale na koniec to już tylko do snu potrzebowała podurdać aż nagle zaczęła zasypiać bez durdania, tylko przytulona do mojej piersi. Jakoś nie wyobrażałam sobie odstawiać dziecko na siłę. Słyszałam od znajomych jak odstawiały swoje dzieci. To był ryk wręcz histeria. Odrzucały butelkę. Najgorzej jest z dnia na dzień zabrać dziecku pierś na rzecz butelki. I one cierpiały bo cycki bolały. I dzieci też. Ja wtedy pomyślałam że swojemu dziecku nie zafunduję czegoś takiego. I nie musiałam☺Tak długo nie mam zamiaru karmić [emoji23]
Boże serce mi zaraz pęknie.. może ojciec za granicą, matka ma depresję albo nie ma jak dojeżdżać i w domu też dzieci.. bidulek malutki..Podpytalam pielęgniarkę. Ten maluszek jest tu 12 dni i nikt bo nie odwiedził
U nas dzisiaj cały dzień na pełnych obrotach. Kamil wrócił o 15 i śpi , przyjechał na tydzień ale mała daje popalić cały dzień. Trzy godziny spaceru i pół godziny łącznie spania .. zdążyłam jej kupić e Pepco rsjstopki i 3 pary rękawiczek po 3 zł. Takie śliczne teraz są w sprzedaży , wzięłam trzy kolory
Zobacz załącznik 898108
Noc nawet ok. Usnęła o 20 , karmienie o 22, 24, 2, 4 i 6. Potem usnęła o 8 do 10
Zamówiłam jej nosidło polarowe. Nowe ok.400zl.a ja zapłaciłam 90
zdjęcia tej pani od której kupiłam.
Myślę , że bardzo mi się przyda na jesień jak mama i Kamil wyjadą a ja zostanę sama.
Zobacz załącznik 898099 Zobacz załącznik 898100
A to my dzisiaj na spacerze. Chwila spokoju na rękach
Zobacz załącznik 898102
Ja zbierałam swoją wszedzie: do sklepu, szkoły, przedszkola bo nie miałam z kim ja zostawić i zobacz co się stało. Jakbym mogła cofnąć czas to bym przez te pierwsze 4-5 tyg nie chodziła z nią w takie miejsca.Zabieracie swoje szkraby na zakupy do większych marketów? My z małym tylko spacery lub ewentualnie siedzimy z nim w ogrodzie jak pogoda jest.
A jak u was?
Moja mala 4 dzien bez kupki.. doszly smierdzace gazy.. podejrzewam ze przez winogrono ktore zjadlam :/
Dzis jest strasznie marudna.. malo co spala w poludnie..
Mówiłam do męża, że ze jakbym mogla to bym go wziela6do domu jak będziemy wychodzić. Szkoda mi to jak nie wiem coBoże serce mi zaraz pęknie.. może ojciec za granicą, matka ma depresję albo nie ma jak dojeżdżać i w domu też dzieci.. bidulek malutki..
Ja zbierałam swoją wszedzie: do sklepu, szkoły, przedszkola bo nie miałam z kim ja zostawić i zobacz co się stało. Jakbym mogła cofnąć czas to bym przez te pierwsze 4-5 tyg nie chodziła z nią w takie miejsca.