reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Hej Laski.

Dwadzieścia stron do czytania :) oj nie nadrobię.
Dziś z rana po super pogodzie wczorajszej przeziębiłam pęcherz i furagin musiałam szybko wziąć bo bym nie przeżyła. Teraz mleko do zlewu :( moje wypociny bo dużo tam nie ma. Koszmar.
Mogłam w nocy się domyśleć bo zawsze przy zapaleniu śni mi się że szukam toalety i niby jest łazienka ale wciąż nie widzę, albo robię i nie mogę zrobić :D ehhh
Ja tak miałam zawsze z okresem .szukałam łazienek po sklepach w snach i tym podobne :D

reklama
Straszne że takie maluszki zostają same. Ja też nie rozumiem jak można takiego malca zostawić na łaskę i niełaskę personelu medycznego. Może się zdarzyć sytuacja że matka jest ciężko chora i nie może się zająć dzieckiem ale że nikt inny go nie odwiedzi to już niezrozumiałe.

U nas chorobowe A raczej przeziebieniowo. Najmłodsi mają katar. Najstarsza chrypke. Tylko my z mężem się trzymamy w zdrowiu.

Dziewczyny jak sądzicie. Jeśli bierze się jakiś lek to ile czasu musi minąć by zniknal z organizmu na tyle bym.mogla mleko dać dziecku?

U mnie to jest tak że laktatorem nie ściągnę dużo, ale wystarczy że jestem bez stanika, mała położę koło piersi (nie na) i leci ze mnie. To dopiero złośliwość cycow. Jak trzrba do laktatora to nie leci, a jak nie trzeba to samo kapie i się marnuje [emoji23] nawrt teraz jak myślę o KP to mnie zaczyna pod pachami ciągnąć czyli znak że się produkcja zaczyna
Ja już z dwa tygodnie karmię tylko mm a jak mała jest blisko mnie to kapie z piersi. Ale już nie białe mleko tylko jak by woda .. ale wkładki ciągle muszę nosić , ciekawe kiedy w końcu położę się spać bez stanika. Czekam z niecierpliwością :D

A jak Ty się czujesz ?
Dziękuję że pytasz:) dobrze powiem Ci że wypoczywam małą dużo śpi, jest grzeczna ja przekopalam cały Internet, przeczytalam 4ksiazki, robię krzyżówki, do domu wszystko to na co w domu nie mam czasu:) mogę tu siedzieć nawet miesiąc byle tylko mieć pewność, że małej nic nie będzie po tym zapaleniu opon. W czwartek ma rezonans magnetyczny głowy, będzie przewożona karetką do szpitala klinicznego, będzie miała znieczulenie ogólne bidulka. To badanie pokaże czy nie doszło do zmian w mózgu. Spędza mi to sen z powiek, staram się myśleć pozytywnie ale czasami nachodzą mnie czarne myśli.

Super, że macie już Kamila w domu:)

reklama
Do góry