reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Wow jaki drogi ten żłobek prywatny u was. A opiekunka? Nie wyszłaby podobnie, ewentualnie troszkę drożej?
Różnie to wychodzi cenowo ale akurat taki który mamy blisko wyjdzie coś koło tego. Opiekunki nie chce, teraz jak chodzę na spacery to widze opiekunki z dziećmi i włos się jeży na głowie. Wolę jednak żłobek.
Moze akurat się uda dostać do samorządowego, ale przerażające jest to ile dzieci czeka na miejsce.

reklama
Maja chyba ma lekkie kolki. Zoczyna to wieczór w tych samych porach marudzić dość mocno. I nijak ja uspokoić. A ten najgorszy okres przypada Damianowi bo ja w tych godzinach mam klientki i uciekam do swoich przyjemności. Dobrze ze klientek nie mam codziennie bo mąż by mi psychicznie wysiadł.
Biedronki są 3D [emoji1] na tej na dole najbardziej widać [emoji23]
IMG_20180907_205418_124.jpg
IMG_20180907_211501.jpg

Załączniki

• IMG_20180907_205418_124.jpg
    IMG_20180907_205418_124.jpg
    77,4 KB · Wyświetleń: 465
  • IMG_20180907_211501.jpg
    IMG_20180907_211501.jpg
    49 KB · Wyświetleń: 478
Spróbujcie zrezygnować z tych wszystkich dodatkowych płynów do płukania ciuchów, przepachnionych płynów do kąpieli i częstego używania namaczanych chusteczek może, albo zmieńcie na inne.
Emolium do kąpieli jest bardzo dobre tak samo jak i krem. Może coś z tych rzeczy ktore używacie powoduje takie problemy?

Byłam u pediatry, stwierdziła wysypkę wirusową, osluchowo wszystko okej, lekko podniesiona temperatura. Powiedziała ze powinno za 3-4 dni znikać, zobaczymy. Oby tak było. Co do płynów, piorę tylko w Loveli, chusteczek prawie nie używam, tylko waciki z woda, cieżko stwierdzić nawet od czego byłoby to uczulenie. Prałam kiedyś u mamy pare ciuchów, może słabo sie wyplukaly, to jest jedyna rzecz jaka mi do głowy przychodzi jeśli miałoby to być uczulenie

Jak wam pisalam dzis mloda byla niespokojna ,nie spala,wrzeszczala.. wykapalam ja w zielu ostrożenia.. pierwszy raz co ja kąpalam nie bylo zadnych farfocli(takiego jakby kurzu) a teraz... od cholery tego bylo :/ serio sam jakby kurz plywal w tej wodzie :/
I ciekawe od czego to zależy. Jutro też wykape pierwszy raz bo się zabrać nie mogę

Maja chyba ma lekkie kolki. Zoczyna to wieczór w tych samych porach marudzić dość mocno. I nijak ja uspokoić. A ten najgorszy okres przypada Damianowi bo ja w tych godzinach mam klientki i uciekam do swoich przyjemności. Dobrze ze klientek nie mam codziennie bo mąż by mi psychicznie wysiadł.
Biedronki są 3D [emoji1] na tej na dole najbardziej widać [emoji23]Zobacz załącznik 895783Zobacz załącznik 895784
Jakie fajne :D

reklama
Do góry